smileyjälleen muutaman päästön. Meinaahan tuo itterittiikki nostella pätään ja naama punasena häppeillen tuotoksijani. Oon kuitenki sanonu hilijaa itelleni: Mitä sitä poeka turhaa . Antaa palaa vaan. Ja katso joka aamu sitä vaan tulee uutta sekoilua laitettua näkösälle.
devilVuodatus on taas ollu oma ittesä. Herutella piti lopulleen tunti ennen ko suostu yhteistoemintaan. Perin kankijasti sivut vaehtuu nytki. Muutenki monet toeminnot mykkinä. Esimerkiksi Kävijälaskin ei oo toiminu kolomeen päivään.Minkäpä paljaen käsin mahtaa. Pittää pelata olosuhteijen mukkaan. Jos ei homma onnistu  niin ehkä sitten myöhemmin. Mitä noen pienellä asiajlla päätään vannehtii?
smiley
Mulla tuli semmonen päännousema että aattelin tehä tässä kuhan kuu vaehtuu, niin runojoulukalenterin. Ensimmäenen luukku aokijaa 1.päevä jos Vuodatus suo. Se kun saattaa jumittaa monetkin päevät. Katellaan miten homman käö. Toki on otettava huomijoon, että runoratsu on meleko kehenossa hapessa. Ilimaan on turha yrittää. Kuitenki ehkä nilikuttaen saan jotakin aekaseksi. Huumori puolella tonttuillen lie sopiaa. Tai no, katotaan miten mikin aamu pelittää!
smiley
No, ny se sitte on talaventuntu vaekka maa onki musta eikä hippustakkaa oo vielä lunta. Taetaa tehä hyvät pohojat. Pakkasta on Kempelessä-10,9 seon matalimmillaan sitte viime talaven ja mihin tuo rietas vielä kerkijääkään. Se pistää jo naaman virneeseen jos tuonne vappaaehtosesti pärstasä tunkee. Vaen eipä tuonne oo asijaa. Kattelee vaen ikkunasta miten maa makaa. Jotenki kalsijan näköstä. Ei ees lintusia yhtään. Onko pakkanen ne yllättäny täysin.Aina se varpusen piiskutus on jostae kuulunu. Ny on totiset paekat se vaijentää linnutki hilijaseksi. No, katotaan miten huomenna! -O-