smileytaas päästön mahollisen lukijan harmiksi tae siitte ehkä mukavaksi lukukokemuksksi. Sitä mun on meleo vaekijaa uskuva kun kukkaa ei kommentoe juuta ei jaata! Juuri töllössä juttelivat logaaamisesta niin loginpitäjät meinasi että palaute on separas kokemus. Tokhan se niin lienee. Meikäläinen ei ole sellaselle tasolle päässy. No, roskakommentteja kyllä tullee ympäri maalimaa, mutta ne on vaen linkkejä ja mitäroskaa lie kun ovat Lontoon murteella. Päevittäen niitä joutuu poistamaan kymmeniä, joskus satojakin. Se on hijasta ja suivauttaa melkolailailla.
smileyEilen
aamulla oli Vuotatus taasmykkänä. Vasta päivällä pääsin sisään. Muutaman runontapasen heitin, mutta jorinat jäi poikkee. Eipähän tuossa vahinkuva.muuten jäi vään aamun sää merkittemättä tänne muistiin.Monenlaestahan sitä on maalimalla ja meillä Suomessaki sattunu. Ja  sattuu koko ajan jos ei satu ohi menemään. Talavivaaralla on kohta täösi lynkkaos mieliala vallalla. Piipertäjät messuvaa ja kerräelevät nimejä listoehin. Sitte kun pistetään kaevoksen tuutit kiini ja porukat maantietä mittaamaan, niin sittepä se älämölö syntyy kun ei oo muka työtä?? Vaekijaa on Suomenmaassa mittää yrittää kun kaikkea lunnonhyövyntämistä kammoksutaan ja kielletään.
devil
Saapas nähä miten tuossaki touhussa loppujenlopuksi käönee. Aenaki siinä moni rahojaan sijottanu rahamies huomaa, että rahat meni ja maksuja tuli.Vaen sitähän se elämä, välliin kootaan välliin sitten huomataan kaek män eikä piisannutkaa. No, eipä tuo köyhää eläkelläesperkelettä raapase. Kun ei oo mistä mennee, niin eipä sitä mene. Tämmösiä!
smiley
Säätila on odottava! Mihin päen lähtenee. Paksut pilivet tekkee näkymän hämysäksi.-3,7 on pakkasta siitä huolimatta.Päevän mittaanhan se sannoo mille rupijaa. Huommisaamuna on jo parempaa tietuva. Toesaalta mitä silläki tievolla tekkee! No, ei mittää. Mutta mitäpä muullakaa? -O-