smileytämä marraskuuki taputeltu menneisyyven joukkoon. Muutama päevä ja se on siinä. Vae kun ollaan palijon perrään niin uusi kuukausihan siinä on jo tyrkyllä. Sittepä se on tälle vuosiluvulle se viimeneen kk. Eipä aekaakaa niin vuosiki pannaan uusiksi jos ny ei se maalimanloppu tuu , niinku muka ennustettu on . Se tuomijonpäevä on kuulema 12.12.-12 . Hörisemmäänhän se pannee . Seo päevää kummempi. Tuo lukuhan on vaen laskennalinen juttu. Eihän se oo ees koko pallolla sama.Vaen tulukoon kuki autuaaksi omalla uskollaan.
smiley
Noeta maalimanloppujahan niihen huppanoijen pitäny entrata monneenki otteeseen. Ei joo tullu vaekka toeve on ollu kova. Kaekkija ei voe saaha. Eiköhän se tuo Arska hehkune etteenkipäen. Toki viisaat sanovat että se sammuu aekaaan, mutta se on pitkässä kuusessa ja meleko kaokana. Näen ollen voe ihan raohassa tehä tulevaesuuvensuunnitelmia.
smileyMutta talavi on takkuuvarmasti tulossa. Dikitaali näöttää enempi ku eilisaamuna. -13.8 on tämänaamunen lukema. Lunta ei oo vieläkää näkyny. Piliveenhän tuo näöttää taas vettäytyvän, että voepa se jottae tiputella.Aamulla aijemmin kuu loesteli ihan täyvellä naamalla, ei oo kukkaa sitä tervannu. Nyt pittää löpinät lopettaa ja panna pensselit santaan. Koettakaahan pärijätä vaekka tullee lunta tuppaan ja jäetä porstuvaan. Pijetään ovet kiinni ja venttiilit tukossa, niin eiköhän tuota seleviä suuremmastaki savotasta. -O-