smileymonenkilaesta itekellekki. Toeselle suuretki asijat on jokapäeväsijä. Toeset saavat tyytyä harmaaseen arkeen. Voesi tietenki sitä koettaa vritttää omilla tempaoksilla, mutta sehän herättää paheksuntaa yheiskunnan päätävissä elimissä, Jos oekein kunnolla repäsee, niin kalteritankuvahan siinä istuu monet vuuvet eikä sekkää varmaan kovin värikästä ole.Ei moesesta oo omakohtasta kokemusta. Lakijen ja asetusten mukkaan sitton koettanu pusyvä tienopasteijen paremmalla puolella.
sad Kehenostihan tuo meinaa suksi luistaa, mutta minkäs teet kun on vanahanmalliset mäöstinsukset ja sauvana risukosta haetut kepit. Välliin kumisaapas lipsahtaa mäöstimestä ja sinne päestikkaa pusikkoon. Eihän se naorata, mutta naama pittää kuitenkipittää virneessä, muuten kanssalykkijät yltyy kyselemmän: Mikä maksaa! Paska mulla mittaa kaoattavvaa oon. Tyhyjäähän saa vaekkei pyyväkkää ja huono tuuri on takertunu vaatteisiin. Ei edes liotus tae superpesu aota siitä vappaotummaan.
sadMuutenki on surkijaa. Sää on mitä on ja mikkää ei oo mittää. Jotaki pitäsi keksijä, mutta kun ei aevo liiku ja vitsitkää ei mielessää pyöri niin eipä siinä tule mieleen mittää kertomisen arvosta.Nukuttaaki niin vietävästi, ettei silimä pysy aoki vaen lupsahtelee näkökenttään ja aevastuttaa että meinaa takaventtiiji valskata. Tulleekohan tässä lunssa? Se tuo ennään puuttuu - rahan lisäksi.
angryNaama näöttasi kuumeiselta vaeko noslostumisen oereitako lienee? Koettakaa kummini kestää! Ilimassa on talaventuntu. Lunta tievossa. Mittarissa -2.6 Hytistään lämpimikseen. Se on täällä ny. -O-