smileyTaasen siinä on uusi etappi eessäpäen. Menny viikko on korkattu ja aekakirijoehin merkitty merkittävät tapahtumat. Lienee tuonne raapustettu merkityksettömijäki, kuten humpuukimarkkinoehen saavutuksija. No kaekki kukat kukkikoot jos siltä tuntuu.
smileyMonenlaesija innovaatijoeta (kuten nykysin muotia) on tukan alla pyöriny. Mahollista ja mahotonta, Kuten monesti on tojettu ja tojistettu, ei se totteutus oo niin tärkijää. Pääasija on että pöntössä on pöhinää. Niin pyssyy palikat järijestyksessä eikä pääse pahempia tornaatoja riehumaan.
smiley
Siitä huolimatta se tuo ikämuisti tahtoo tuottaa kummija tilanteita. Nimimuisti se on kai se kaikista häirijöistä pahin. Sitä ei muista vähäkää kauempaa tapaamijaan  immeisten nimijä. Vaen oon huomannu se on hyvinki tavallista ikäimmeisten parissa.
smileyNy pittää jättää porinat lyhkäseksi kun on muuta mielen päällä. Kuten tiijetään se JOULUKIN on ovella ja kokkeilla josko muutaman uuven joulurunon tapasen saisi värkätyksi.Tosin tuolla arkistossa on joulu aikas hyvin esillä,Mutta mahtuupa tuonne lissääki?
smiley
Säätilan sanovat muuttuvan tällä viikolla. Tulee pakkasta ja lumipyryä. Se vettää naaman totiseksi, mutta eipä se auta kun soppeutua tilanteeseen.+2.2 on tilanne tällä hetkellä. Harmaata ja sateisen näköistä. Kaamoskin on Lapissa alkanut. Ei nouse ei laske aurinko muutamaan viikkoon. Eihän se niin valosaa oo näillämainkaan, mutta Forttumi säteilee! -O-