smileynäen ne viikot vierii ja varijo vennyy. Toesinaan tuntuu ettei pysy kalenterissa mukana. Vastahan tässä taevasteltiin kesänsatteita.Nyt jo sitte ootellaan joulupukkia. Oottavan aeka on pitkä on joku tosioottelija tojennu. Onko pilivisenä päevänä ootellu aorinkon nousua. No, sitäpä on saanu tänä sulana ootella. Vaen ootellaanhan tammikuuta. Tikitaali näöttää kaohulukemija siinä -40 alaspäen. Voe pojat sitte sitä hytistään ja muistellaan kesän helteitä.
smileyVaen mitäpä tässä oesi mielenpäällä? Sen voen ilimineerata, ettei tässä niin mullistavia.Pittää muutama tekele sorvata jos saa ratsun vänkättyä tolopilleen. Eikähän sekkää oekein auta, kun se pitäsi saaha vielä siivilleen. Näen sulukasavon aekaan se on meleko urakka. Mutta mitä ei voi tänään tehä, niina senhan hyvin voe tehä huomennakin. Siis jättää tekemättä.
sadSurkijaahan se tahtoo olla
nuo fiilikset tähän synkimpään sykssyn aekaan. Seon sukkestoetava ittesä hyvvään olloon. Unohettava kivut ja kolotukset, koetettava sitte saaha jottae näkyvää aekaan. Tosin ne usseimmin epäonnisuu ja seuraavana päivänä käy puhistus. Toki  omavalavonta pettää tuon tuosta. Eipä se kuitenkaan niin kaohija asija oo vaekka tuotos ei niin korkijaa rimmaa ylitä. Voehan aena mennä ali.
yes Tämä peukku
on osotettu Kimille. Olihan se jännä kisä! Siinä sattui ja tapahtui ja Vettelin nousu viimeiseltä paikalta kolmanneksi on suoritus jota voi vaan ihmetellä. Kuinka monta ohitusta  - myöskin vaaratilannetta siinä olikaan.yes Annetaan peukku vielä Vettelillekin. Hänhän on Suomen ystävä, melkein suomalainen? Tämmöset jännät kilpailut antavat katetta kortille. Vaikka sille tuleekin hintaa pari hunttia vuosi niin puoltaa paikkaansa. Ei se paljon ole jos pikkusen pistää viihteen piikiin. Vielä kaksi viikonvaihetta  tänä vuonna voi jännätä kuka on mestari.
crying
Alakuloisena on taivas jälleen ja sajetta lupaa Pekka juuri töllössä. Porisee että kylymenee ja alakaa rätkijä räntää.Ens viikonvaihteeseen korkijaapaenetta ja pakkasta. Nyt on lämmint'+ 2.0 Talaventuntuako? Vaen eikae tässä muuta kun kuntsikan selkään. Näin saa pijettyä ittesä etes jossaki kondiksessa. Toki polokeminenki on toesin ajoin varsinki alussa yhtä tuskaa, mutta vertyy se vanahaki roppi mun aekasa polokee. Toisinaan tiukempi reeni toesinaan helepompi, joka aamu kumminkin.300-600 kalorin välillä on enerkijan häevytys -O-