smileyTaasenki tässä tökitään sormenpäellä näppiksen nappuloeta. Melekeempä summamutikassa. Jäläki onki sitte mitä on, mutta onko sillä väliä? Tietysti sitä kirijottasi hyvinki mukavija, vaen kun ei oo oekein tässä ramussaan. Meinanneeko heti kärkeen lentsuva pukataTippa nokanpäässä pyrkii antaan voeteluva näppiksen niveliin. Sehän ei voe olla hyväksi näppiksen toeminnalle. Pittää koettaa varua.
smiley
Tuolla suuressa maalimassahan se tuntuu olevan melekosta mekkalata. Vika tietenki on aena siinä naapurissa. Kukapa sitä ehontahon alakaa ottaa syyllisen taakkaa hartijoelle. Niihän seo nuijen rötösherrojenki oekeuvvenkäönneissä. Jokkaenen  kehhuu olevasa puhaspulumunen. Muka ajojahin kohteeksi joutunu.Ei oo nykysin ennään kenelläkkää munnaa tunnustaa töppäelyijään. Ennen oli miehenmitta-  kantaa vastuusa jos oli ketunhäntä kaenalossa  kekkuloenu. Nykyvään luikurit sannoo olevasa syyttömijä esimerkiksi murhaan, vaekka on vekkuli saatu rysänpäältä kiinni savuava ase koprassa.'
devil
Ennen tosi mies sano, että täältä pesee. Kyllä korvataan mitä polle aetaa kaataa.Siitä ei tosin oo tositteita maksoko? Vae ei se aenakaa lykänny syitä naapurin niskaan. Se tietenki on aena tappaoskohtanen ja riippuu siitäki mistä roekkuu.
smiley
Vaen siitä huolimatta suunta etijäpäen. Eiliset töppäökset näkyvät huomisen suunnitelmissa. Ennemmin tae myöhemmin väärinkäötökset tuntuu omassa kannikassaan. On turhaa kuvitella että tekee täyvellisen rikoksen. Rikosta seuraa rangastus aina. Jos ei muuten niin huonossa omassatunnossa..
coolKuu loesteli aamulla niin kirkkaasti, että piti katella  Arskarit naamaan.smiley. Nyt näöttää pilivet vetäny etteen. Meinanneeko se lumipyräkkä jo näöttää ensi merkkejään.Pakkasta pukkaa. -12.4 on mittarissa. Eipä tässä muuta kun ootellaan mitä meille ylhäältä annetaan. Sekoillaan taas huomenna jos kinoksen läpi viesti kuuluu. Onhan se aiana se mummo jota ei kinokset pijättele Lisäksi se Saikovskiki tuumi että: Siitä vaen! -O-