tuli yllättäjen silimille uurastajessani tiukassa tutkimustyössä Saharanyössä. Jellonat karijahteli korvanjuuressa, siltä se aenaki tuntu. Hyjeenat naoraa räkättää inhottavasti. Yritän epätoevosin keinoen sulukija korvani, mutta siitä huolimatta korviini kuuluu villit viitakon äänet.
**

Herrää tietenki luonnollisesti kysymys mitä helekuttija se Saharaan on vajeltanu? No, totta helevetissä. Vaekijjaa on pienen ihimisen hillitä aevokonneiston matkoja. Vaekka koettaa rakennella parrikaatija tae peräti vesiestettä, niin pettyypä korijasta semmosissa aatoksissa. Ajatuksenpoekanen kirmaa vaekka Unkarin pustalla jos se saa pikkusenkaa siihen viittoelevvaa virikettä. Satunnaenen Tutkija varsinki on altistettu hyvinki äkkinäesiin mielikuvviin ja on aena paekalla jossa tapahtuu.
**

Monestihan sitä yllättäen eksyy jopa riettaesiin tapahtummiin, mutta niihin tutkimuksiin on lätkästy "salanen" leima.Neon nuo sanktijot näenäpäevinä senverran että ei mielelläään ala lakratella kaekkija mitä tutkii, vaekka on kuinka avvoenta ja läpinäkyvää. Läpinäkyvyys tietenki on hyväksi. Siinähän heleposti pääsee naottimaan semmosesta mitä ei tavanommaesissa tilanteissa pysty näkemään. Konkreettinen plussa läpinäkyvyyvestä on tavallinen ikkunalasi. Jopa on mukavata silimäellä lämpymässä pirtissa mitä ulukona tapahtuu, ylleesä ei tapahu, Kumminki joskus sentään jottae liikettä näkkyy. Tuuli pensaassa vaekuttaa lissäävästi oksan liikettä.
***

Tuppaa vilskahtaan tämänkertanen raportti surkijasti tejorijan puolelle, Ajatus hoeluvaa aamuvirkijänä   sinne ja tänne ja vällin tuonnekin,Suittet löysillä annan pollen ravata . Kyytissä kattelen maesemija ja merkihen muistiin mitä muistan. Enimmäkseen en muista, mutta jos muistan kirijottaa muistelmat menneestä, ehkä putkahtaa essiin, sieltä muistilokeroesta muistamattomija muistelmija.
***

Nyt meinaa tempasta sivuraeteelle ja siellä saakeli on juna tulossa. Törmäöstä ei voe välttää. Räskistä. Kokkoelen sirpaleita ja liimaan muistoja yhteen. Mahtaa tulla tosikimara. Välijäkös tuolla kuhan jottae uutta tullee putkesta tae aenakin kerranlämmitettyä. Saharanyön näkymät toestuu sitä sammaa kaavaa, joten eipä siinä sen kummempaa raporttija synny.Joten hautaamme sen Saharan kuumaan hiekkaan.
***

Sää on sitä sammaa.Sajetta ja harmaata kuten jo pitkään. Pakkasista ei tietua. Tarkka +10.0 Että tämmöstä tänään. Ehkä vaikeat tutkimukset valtaa tilaa helpoita. Sellaiset pitää nostaa hanakasti pöyvälle ja tutkija mikä pitää tutkija.-O-