ite kullekki säätylle . Piti taas lähtijä sanomaan, että mahtavasti potkii. Se tosin täötyy myöntää että eipä tässä palijo potkittavaa oo, Se kun sattuu jopelosti jos innostuu piironkin nurkkija potkiin.Vaen tarkotinki tuota sisästä potkuva joka tuntuu päässä jos persiissä. Ei oo muuta kun jarruttellee kurvissa ja jos karkaa lapasesta metikköön niin lissäelee kaasua että pääsee taas valtateille.

Kuten oon koettanu vähäesillä kyvvyilläni selittää, on pätoemeni, josta se elanto juosta lirittää, ankara sohovalla makkoelu. Pikasesti kun hotkasee jottae suolenmutkaan niin eipä kerkijä lämmin sohovannurkka jäähtyvä kun jo ravittuna pääsee tienaa jatkamaan. Raskastahan se on ja pöönaottijaki saattaa pukata, mutta seon perreellisen koetettava kantaa vastuuta ja kortta kekkoon. Tämä korrenkanto on aevanki virtuvaalista, sehän kippeöttää kylet ja selekäki on lujilla jos hommat muuttas reaalitassoon. Lisäksi mitä lempuva minä niillä heinillä? Ei oo lehemijä ei lampaeta joten hyövyntämienen heikkuva! Niin jos ei ite antauvvu täösin rehuruokintaan vaen ei sekkää    oekein toemi, se voe immeisen suolet olla lujilla jos sinne korsija sulloo. Parree pysyä virtuvaali tasolla.

On kae se tullu kerrottuva jo ennemmin että sivutoemina harrastan tutkimustyötä. Kaekki haasteellinen innostaa nostamaan kissan pöyvälle ja kattomaan mitä tuo ryöttä on syöny. Siinä veri rorskuu ja karvat pöläjää kun tutkimus on menneillään, onneksi se tapahtuu vaen virtuvaalimaalimassa joten paekkojen siivous on melekosen heleppuva.

Ylleesä mulla on tutkimus semmonen 0 -tutkimus jolla ei oo päätä eikä häntää keskirupista ny puhumatta. Mutta kun on utelijas luonnoltaan sitä työntää arvelematta kätesä mihin tahhaa, seoraamukset on sitte sen mukaset. Siitä on heleppo vetasta johtopäätöstä kun näkkee miten käjen kävi. Jos ei käö mitenkää niin  sepä ei poekaa lannista. Uhumakkaasti vaen ärijänteelle käsi ojossa aena siihen joku tartuu - tae purasee!

Joo vaen eiköpä tuossa kerraksi. Tämä tilanne tievotus on pikkusen myöhässä kun piti osallistuva niihin Formuloehin. Hyvin kävi. Paras voetti ja huonoen oli viimenen. Keskinkartasuuvet siinä välissä. Kovvaa oli kisa ja muovinkappaleita lenteli sinne ja tuonne mutta täällä niitä ei näkyny kun olivat siellä Korejassa, Jatketaan huomenna tae piruko tuon tietää vaekka lähetään putsatulta pöyvältä. Säätäki on omiksitarpeiksi +5,9 on tarkka -O-