smileyja tottuuhan siihen kun ussein sattuu. Näen pittää tojeta kun noeta roskapostija on alakanu noihin kommentteihin pukkaamaan urakalla. Nytki koko aamu menny niitä poistellessa.Ei aota etes tuo kirijaenhimmeli ei yhtään. Eilenkin kahteenotteeseen niitä poistelin.Varmaan pari sattaa kaikkijaan eilen.Vae eipä tuossa lie muuta ratkasua kun häevyttää sellasta jonka joku on luonu!
smileyTokihan tuossakiasijassa oesi syvälliselle tutkimukselle tillaos.Voesi ettiä syitä ja seoraksija, mutta sekerrallinen isäntähän sen jo tutki ja sae tulokseksi tottuuven: Syytä on sysissä ja sepissä jopa sepänsälliki on vikapää. Asijoijen näen ollen on syyllisyyven totteen näöttäminen yhtä simppeliä kuin elokuvissa, tae sitten vaekijaa. Nimittäen jos sepällä on ALIBI. niin vaekiaa sitä on alakaa muuksi väettämään.
smileySyyllistetty seppä saattaa hyvinki ottaa itteesä ja lyyvä lekalla päähän. Vaekka sitä sepänsällijä ja taas revittelee kissankorkusija nuo paskalehet. Vaekka sällille ei käöny kuinkaa kun sen pää oli puuta. Puusta kattoen asija näötti hyvinkin kinkkiseltä mutta sepälle on annettava synninpäästö ja ottaa lieventävänä asijanhaarana se että lekasta katkesi varsi ja leka meinasiki osua sepän ommaan päähän. Sepän tarkotus tietty oli osua siihen rautatankon päähän joka hehku punasena, miksi siinäki olisi tutkimisen paikka. Tosin tutkintapyynnöt on päällekaatumassa ja aeka kulluu tukeja hakijessa, ettei romahusta tule.
smileyRomahus ei tietenkään niin maata kaatava oesi. Tosin tuottasi vääristymijä tutkintatuloksiin. Se taas johtaa virheellisiin johtopäätöksiin ja teennäisiin analyyseihin, josta kärsii koko tieteellisentutkimuksen imako ja aiheuttaa suurija syyllisyyventuntoja tutkijassa ja      saattaa johtaa virheellisiin tulkintoihin kun ei muista tutkimuksen alkukohtia eikä lähtöasetelmija. Ei siis ihime jos loppupäätelmä eruvaa alkupään pääomasta. On sattanut tippua sponnorirahhaa tae sitte joku on erehtynyt rahanpesuun. Pestyt setelit kyllä pitää pintansa ja käyvät täyvvestä kuin vääräraha.
smiley Oleellissta tässä kumminkin on pitää pää kylmänä ja varpaat lämpimänä. Levottomat jalat ovat useinkin hyvin väsyneet, johtuen siitä että mahdollinen lepo on ollut levotonta, eikä ole näinollen vastannut tarkoitustaan vaan levottomat jalat ovat levon puutteessa jopa puutuneet ja alakaneet kantaa hedelmää. Se onkin ollut hedelmällistä ja tuottanut runsaan hedelmäsavon. Siitä on sitten seurannut markkinahäiriöitä, jopa väkivaltaisuuksiin asti. Pahikset toki on pistetty linnaan ja ovi reikeliin, mutta sehän on synnyttäny vastarintaa monissa piireissä. Varsinkin vastarintaiset naiset ovät herättäneet jopa nukkuvat. Tässäpä oivallinen vinkki vaalien järjestäjille, niillä kun tuntui olevan nukkuvia haitalle asti.
smileyVai eikäai se kummene äplistelemällä. Raportointi jatkuu huommenna. Kuten huomataan Tosentti on lujilla eikä oo hetkenkään rauhaa, siksipä pitää ressata ittijään, sehän aiheuttaa unettomuutta. Näinollen tai juuri sen vuoksi ehtii suorittaa tutkimustyötä ympäripyöreita.
smileyangrySää lumisateista ja pikkupakkasta. Tarkka -1.4 Siitä se talaveksi tassaantuu. Huomenna alkaa marras... -O-