coolNäellä päevin alakaa olla kiihkeimmillään. Penkotaan kilipaelijan roskatunkijoeta ja kaevetaan pikkusenkaa haeskahtavvaa luunkipenettä sieltä komeron peränurkasta ja lämästään se naamakirijaan vähintään ja varmemmat asijat paskalehtiin ilikuttavaksi, Siinei säästellä kenenkää tunteita. Ammutaan vaekka on hyvinki heppaset tievot jopa keksityt. Kyllä politiikka on semmosta touhua, ettei siinä mielipahalta välty kukkaa. Monestihan siinä uhkaellaan vähintään turpaan vevolla.
devilMuumimamma se jaksaa kiukuta vielä eläkkeelläki. Liekö alakanu tuntua tylsältä kun piti alakaa reohaamaan mitättömästä.
 Vuosien takasija sattumuksia pittää essiin nostaa, vaekka ei kyllä voe kehuskella aekaansaannoksillaan. Ai jaa olihan ne ravatit! Peräti hienua!
smileyEilen piti käyä
vetasemassa numero äänestyslippuun. Nuortaja ja tietysti naista pistin eholle. Saa nähä kantaako siivet, mutta toivotaan. Kyllä sieltä vanahat tementoetuneet äijänkäppyrät joutaa jo horiseen itekseen, eikä haettaamaan kehityksen rattaeta. Nuorten on tulevaisuus! Toevottavasti nuoret rynnistää päättäjien paikalle ja kivikauteen juuttuneet änkyrät pääsee vanhuuvenlepoon,
yes
Sitäki sitä toevos että tojellinen kansantahto tulisi totteen. Jos persuttaa niin OK. Kyllä se äkisti sakkansa sannoo. Pohojan kautta uusiin vaaleihin. Olishan se mukava nähä kun populistit alakasi hommiin. Siinä onki sormi suussa monella veikolla joka on täösin tietämätön miten peliä pelataan. Pelekkä persuus ei ennää auta vaen pittää ottaa vastuuta . Huonoesta päätöksistä tullee nuuskaa silimille! Ne luppaosten täöttämiset on vähä eri kun puhheet.
angel
Kova tuuli liehuttaa Suomen lippua. On YK. päivä.En tiijä miitäpä etua Suomi moesesta järijestöstä kostuu. Turpiin vejettiin kun vierasta sikkaa. Välijäkö?   Lämpöö on mittarissa +4.5. Pilivistä ja harmaata. Luntaki on kuulema luppeissa. Kohta ollaan täyvessä talavessa. Voe velijet! Ei se naorata jos ei tuu suru puseroonkaa. Kulluu se päevä pilivessäki! -O-