sunnuntaepäevää itekellekki maallistataevalta taettavalle. Jokkaenen koettaa könytä tyylillään etteenpäen, joku jopa sänkypotilaaksi    sortuneena, siitä huolimatta matka jatkuu,Se tuo ajankuluku on tasasen tappavaa, Toesilla on niin jumalaton kiire, etteivät ehi huohahtaa, toiset ottaa iisisti . Kummini illassa ovat yhtäaekaa.

Nythän eletään hektisiä hetkijä. Kukin yrittää äännähellä (ennakkovaalit) siihen malliin, että muka olot kummenisi! Haloo! Missä ahistaa ja mitä vielä ollaan vaella.Suurin osa immeisistä oottaa jotain ihme onnenpotkua joka toisi rahaa suunnattomasti, mieluumminmiljoonatolkulla. Työnteko on paskansyöntijä ja koko systeemi ja elämä perseestä. Uuvet evustajat olivat nyt mistä puolueesta tahasa , niin muutaman viikon päästä ovat immeisten puhheissa, yhtä perseestä kuin entisetkin.
smileyJos on semmoset asenteet niin tuskimpa ne jotku vaalit tilannetta muuttaa. Tyytyväisyyshän lähtee jostain omasta itestä. Olosuhteet on meleko pieni tekijä. Joelleki ei riitä vaekka oes tavaraa ja muuta olemista haetoksi asti, niin sielu vaen lissää halajaa. Me kun ollaan niin erilaesija. No, se on hyvä se. Äänestämällä voet vaekuttaa?? Mitä sitä Lyyti tyhyjää.Jokkaenen vettää omija kuppokuntia kohti. Kuntalaisten etu on hyvin kaukana tärkeysjärijestyksessä

Tyytymättömyys tosin on kehityksen moottori. Kai sitä vielä rammuiltassiin puissa jos ei tyytymättömyys oesi pakottanut kattelemmaan elämää helepottavija jutskija. Siinä onki ollu erräetä AHAA-elämyksiä, että on näehin aekoehin ja naotintoehin päästy. Mikkäähän ei oo niin viisas ku ihiminen - insinööri vvarsinki!

Huono nukkuminen taas pannee miettimisaparaatin kehenoelle kierroksille. Ne nämä kostijankylymät syysilimat päästttää kolotukset vallolleen. Joka niveltä reppii ja raastaa, koeta siinä jotaki järijellistä saaha näpyteltyä. Tai väljäkö tuolla? Sanoja peräkkäen, joku lukkee joku ei, lopputulos on sama.
***
Takapihan syksy onkin ottanut pitkän harppauksen talvea kohti. Esterikin on karistanut melkein kaikki lehtensä maahan. Ruskanvärit näkyy vielä jo harventuneen  pensasaijjanlehhissä. Maa on vahvassa kuurassa, Ennätyskylmä tälle syksylle. -5.0 on tasantarkka.. Taidampa yrittää nokosia sohvassa, jospa se korvaisi heikkoa yöunta. -O-