lauvantaeta vaen kaekelle kansalle. Tuossa piti kattua välliin Formulan aeka-ajot.Kovvaa pojat ajeli. Kovija sällejä! Nytpä on aeka taas katastaa mitä Satunnaenen TurhijenasijijenTosentti on saanu silimiisä. Turhija asijoetahan maalima on väärällään joten eipä oo pullaa arpeetista. Tietenki tutkimustulokset on moninaeset ja harhaanjohtavat, mutta mitä me siitä. Yksi turha Tosentti muijen joukossa ei kessäää tee jos ei talavijakkaa pukkaa.

Jo aekasessa vaeheessa kuulin korkijalta tasolta mikä vaatisi tarkkaa tutkintaa. Suorastaan ammottava aukko on saanut olla rauhassa, ihan sieltä vanahan testamentin ajjoilta, Jo silloin oli ylleinen tieto että tutkimattomat on Herran tiet. Sehän tietenki on ollu kiihokkeena koko uran ajan. En kuitenkaan oo löytäny sopivaa kontekstija mihin genreen sen sijottasi - sen tutkimuksen.Lähtökohtaa aatellessa väkisellä vetasi pojan totiseksi kun ei tienny kritteereitä mista löytää eroja herran ja tavan tallaajan jälissä.

Yllättäen sitten nykytieteet tarijosi työvälineet asijan aukasemiseksi. Sehän oli kuin taevaan lahajana suoraan kuuloelimiin. Kuulin siitä hiilijalanjälestä. Heureka! -  tuli väkisellä suusta. Se on siinä! Pistin tutkijan suojavarusteet ylleni ja kaohijalla kiireellä sonnustautuin ettimään nokisija jalanjalakijä. Annon kertua itteni itelleni, että mitä nokisemmat jälet niin sen suuremman Herran jälillä ollaan.

Funteerasin mielessäni hyvinki tolokusti mistä voesi eniten jäläkijä voesi löytää tutkittavaksi. Siinä tutkimushötäkässä pääsi myrskyki yllättämään. Kuten tunnettua myrsky peittää jälijet ja siinä olin puhtaan kaolani kansa. Eipä löytyny yhtää jäläkijä jonka oesi voenu nostaa puhtaalle pöyvälle. Epätoevoessani raavin päätäni ja saen tikkuja kynnenalle ja tämmöisen takapotkun jälkeen pistin tutkimisvälineet jäihin. Se on erikoisen hykijeeninen tapa välttää syyslunssaa ja muita lipsanlempoja. Mutta vielä se nostetaan kissa pöyvälle. Iso kolli nostettaaniki sillä helepompaa se on näkyvää kohetta tutkija kun näkymätöntä jäläkijä - paetti jos seon hyvinki hiiltyny. Ei joo vielä valamis tämä maalima tutkittavvaa riittää.'
***

Ja ilimat jatkuu. Astmanenki saa imettyvä ilimaa että vinkuna käö. Ilimavarannot ovat hyvinki riittävät, Joku voe tietysti olla huonossa hapessa, mutta aenahan hapanpullo avun antaa. Tarkk on +4.5. Vae eiköhän se siitä puonne kun pohojonen puhaltaa. Tämmöstä höpinätä tännään.Huommenna jatkuu jos on asijaen äärellä- -O-