loppuviikkuva ajattelin toevotella. Sehän ei tietenkää oo maalimanloppu, vaen kun viikon viimmeset sekentit on lusittu, niin taas kaevetaan aevan koskematon viikko popsittavaksi. Toki se jollekki saattaa maestua hyvinki karvaalle, vaen että saavutettaan se kultenen kesiarvo niin aena se joku liitelee kevvyissä onnenpilivissä. Sehän kihhaottaa keskiarvuva jo tolokusti?
***

Tietysti sitä tekosynkistelyväki ilimenee, vaen seon kun poespyyhkästy jos synkkänä urvottava sattuu saamaan saekkuva tae pääsee peräti eläkkeelle.. Sittepä ei ookkaa aehetta synkistellä? Kevijästi nousee kavijo ja elämä juoksee kuin ravihevonen. Pirustakohan se tuon koninki tuohon vetasi. No huoleton se on hevoseton poeka. Siinäpä sitä juuri oltiin. Matka jatkuu ja kapse kuuluu. Ei sitä tiijä vaekka matkaki muuttaa suuntaa - kohti parempaa!?
***

Jokuhan jossaki on pohtinu jopa niinki vakavasti, että  - hevosella pääsee!´Vae eipä sanonu mihin? Tietysti pääsee etteenpäen, mutta se ei tyyvytä tolokun poekaa. Päämäärä se on jotaki, siis osote! Vaen hilijanen on kommentoenti siltä suunalta. Pitäeskö ottaa uusi suunta. Suunnatonta mielihyvvää tuntien moni valittee suunnan ylöspäen. Suomeksi sanottuna - perse eellä puuhun...Vaen taas on Tutkija ymmällä! Historija ei sano pääseekö puusta pitkään? Se herättää joukon kysymyksiä joihin vastaus on perin vaekijaa löytää. Mikä on pitkä? Missä se siatsee ja kuinka kaukana?
***

Ratkasuksi voisi ajatella, että nostaa kissan pöyvälle? Tutkijaopistossa ei kuitenkaa oo ohojeistusta siinä suhteessa kuinka menetellään jos kissaa ei oo maella ei halameilla. Vaekijaa on Tutkijanduuni sitä rajottaa moninaeset puutteet eikä se muutenkaa aina pysy hansikkaassa.Asijoijen näenollen sitä väkisellä koettaa kaekkija mahollista.ja mahotontaki konsteja, kuten käyttämällä naapurin kissaa. Mutta luulen että sekin muuttuu mahottomaksi! Naapuri on suuri ja yrmijä mies eikä varmasti luovuta kissaasa koje-elläemeksi. Luulenpa että joutusin naapurin vihamielisenhyökkäyksen kohteeksi. Se ei viehätä lainkaan.Vihapuhheita saattasi tulla äijän suusta suurella vollyymillä.
***

Asijoijen näinollen huomaan unohtaneeni sen mistä oli kysymys. Vanahuus ei tuuyksinään vaen se tullee kovijen kavereijen kera. Ukko ite keolimmaesena ja pikkupirut jälessä. Ne alavariisa tökkii keihäelläänn minne sattuu ja sattuuhan se. Jos kuka haluvaa ettijä tojellista inhokkija niin ei hättää. Seon nurkan takana, siis se vanahuus. Toesella vaen on pitempi matka nurkalle. Sinne nurkalle kun ehtii, niin siinä siläen eessä on synkkä Tottuus ! Sille ei passaa porista puuta eikä heinää. Tuppisuunakaa ei parane olla, sillompa sinua viijään kunin litranmittaa kohti tuntemattomia. outoja ovija.Kuka siellä on avvaamassa riippuu mikä on ovi jolle satut saapumaan. Sepä jää nähtävksi - itekellekki.
***
devilIlimat vaen jatkuu. Saje ropsuttellee kattoon ja harmaata, syksysen harmaa on taevas.Voen kumminki kertuva, että+8.2 on lämpö.Ilima on tyyntä myrskyn eellä. Sieltä se tulee - syysmyrsky! Oletko valmis? -O-