deviltaas tämä Vuojatuksen touhu. Eilen ei päässy taaskaan postaileen ollenkaa. No ei kae tämä niin suuri asija oo, mutta sillon kyrsäsee kun yrittää ja yrittää            niin entterijä vaen pukkaa ruutuun. Tosijaan mittää ressijä en moesesta kiskase hartijoelle. Naotin siitä kun pelit toemii- Sitten voi taas kiukutella kun tilanne iskee päälle.
smiley
Vaalitki meni ja kansa sano sanottavansa.  Nukkuvia oli kuulema turhan paljon, mutta  oanhan kansan tahto tullut aika tarkasti jo gallupeissa ilimi. Nyt oli pikkusen isompi otanta, muutama milijoona, Samoja latuja näytti homma kulukevan.Melekeen voes sanua että vaalit on turha manooveri. Pikkusen vaen jalostas menetelmää. Joten eipä palijo huolta vaikka nukkujia riittiki. Niitä mahto nukuttaa kautta linjan. Ehkä persut kumminkin sosiaalimetijassa mellastelusta päätellen olivat eniten valaveilla. Rauhallinen tavanTaavi j
ätti äänestämättä, kun koko homma on noehen ääripopulistien takija viime vuosina menny aivan pelleilyksi. Ptäkää tunkkinne ajattelee Taavi ja painaa duunia entistä ahanaammin.

smiley Jossaki Jenkeissä siellä on menossa melekonen hulapaloo. Hirmumursky ei pijättee vaan seon tosi kysymyksessä. Siellä voe äkkijä myrsky riipasta katon pään päältä tae lennättää mökin muihin maesemiin. Onneksi täällä meillä on vahava kallijoperä jalakojen alla, eikä hirmumyrskyjäkään kovin sakijaan oo. Valtameret on niin kaokana ja helteet... eipä se pakkasella Hurrikaanit synny.
smiley
Joo. ei kai tänään kummempaa. Pittää kokkeilla saako tämän esille vae nieleeko Vuotatuksen Moolokin kita tuotoksen. Joo...sää. Räntää, tae melekeempä lunta. näöttää pukkaavan aeka sakijaan. Muuttusi vesisatteeksi niin häepysi nuo lumet vielä poekkeen.+ 0.9 on tarkka joten eiköhän saje muutu. Sen enempäää vatuloematta pannaan pillit pussiin ja koettamaan tuurija, -O-