Kylymillä tuulilla puhaltellee Poeka Pohjonen tänä maanantaeaamuna. Se tietää kenties lunta ja koviakin pakkasia, marraskuu on aevan tuossa nurkantakana. Eipä siitä voe kellekkää ohojelmoentivirheistä syyttää. Kaekki on vaen otettava kiitollisena vastaan. Oekijalla asenteella pääsee pitkälle. Vaen niihän se on kaekissa asijoessa. Jos ottaa kitisemislinijan, niin kyllä kitisemista riittää aena jos sille linijalle lähetään.
smileyNaama virneessä tässä pittää paenaa. Kattella pienijä mielihyvähetkijä sieltä täältä. Onnellisuuvesta on näellä vuosin melekeen rienaavaa puhua. Mitä pirun onnija siinä on kun kohta ei pysty olleen ees koerankusitoloppana. Se kuitenkin täötyy ottaa luonnollisena prosessina, miksi tuosta ressijä vetelisi.
cool
Sammutettuin lyhtyin, siis hämärässä tässä pitäs käyvvä äännähtämässä. Ei oo oekein tuntumaa kelle sen kannatuksesa antaa. Kovin ovat sammaa kammaa nuo teesit joita eri ehokkaat hupattaa. Ittijäänhän nuo yrittää maenostaa .Eikö lie tullu mieleen , että on siihen periaatteessa jäävi. On aenaki yksi varmaa, Persuja en tuje vaekka ei oes mitää muuta puoluetta. Myös vasurit saa kiehuva omissa liemissään.Pittää kattua!
devil
Ärsyttää tuo persujen - muijen puoluveijen haokkuminen ja syyllistäminen. Tosiasijassa asijat monesti vaatii tietynlaesija ratkasuja.Jos enemmistö jottae päättää, niin turhaa siinä on kitistä. Pitää olla kanttia hävitäkin. Yleensähän politiikka on melko rumaa peliä ja immeiset aika herkkiä tolvaeleen suuriäänisimmän jälessä, vaekka suunta pitemmällä tähtäemelle saattaa johtaa ojasta allikkoon. Ja vielä pitemmälle kun mennään niin eessä on kreikan tie. Holtiton tallous tietää aian vaikeuksia. Vastikkeeton rahanjako on  ahterista! Tietysti Lapset vanhat ja vammaiset apua tarvii, mutta kotona makaamiseta maksminen nuorille työkykyisille ihmisille on tuomittavaa. Tekemistä varmasti on.
yes 
Vaalihan se on sellainen puolueeton tapa mitata se mitä kansa haluaa. MUTTA jos turhanpuhujat tahtonsa läpi ja jälleen jytkäyttää, niin sitten onkin vahinko tapahtunut kun kaikenkirjava populistisakki pääsee vallankahvaan. Pitäs jo huomata eduskunnan työskentelystä mihin väärä äänestys johtaa. Turhaa riitelyä - osaamaton oppositio lyö kapulaa rattaisiin.Välikysymysten vatuloentiin menee koko evuskunnan energia. Asioijjenhoito jää sivuseikaksi. Saattaa olla että systeemi on väärä.Sitäpä on meikäläesen tomppelin vaekija sanua.
smileyEipä tässä tämän kiihkeempiä. Ei ollu oekein sätkällään tuo yläpään toeminta. Tuli vaen hajanaesija aevopieruja jokka ei haese eikä paoku, mutta toevossa on hyvä ellää, että joskus tulisi hauskempaakin. Toevossa voe ellää jos ei satu kuolemaan. Näellä keinoen käötävällä  etteenpäen. Ja lämmin ajatus mummolle joka umpihangessa yrittää päästä etteenpäen. -O-