pittää taas toevotella. Viikko vilahti olemattomuuteen mutta uutta on tyrkyllä mittaamattomana jonona. Näen Satunnaesena Turhijenasijoijen Tosenttina voen vakkuuttaa että tulevaa on paha tutkia. Olematon ei kätteen tartu vaekka kuinka kopristellee. Ei voe kaatamatonta jänistä syyä eikä tapahtumtonta asijaa tutkia, mennee ennusteluksi ja arvaokseksi Kuten tunnettuva arvaos kovin harvon sattuu kohilleen. Tämähän konretisoetuu esimerkiksi Lotossa. Hutija tullee vaekka kuinka yrittää. Jos sattuu kohilleen se on pelekkää sattumaa-

Asiain olleessa tässä jamassa täötyy tyytyä kattelemmaan jäläkeen päen ja turvautua jäläkiviisauteen, tae meikän tappauksessa jäläkitollotteluun. Vae samapa se sille kuhan assiit tullee pohittuva myös yksikertasilla konsteilla. Asiatonta tae turhaa asijaahan löytyy joka nurkan takkaa. Sen voe katella käsistä ja puhuva sen halaki. Niinpä on heleppo katella halakinaesta kampetta niin pitkälle kuin silmä siintää. Miten se silimä siintää onki kysymys erikseen. Siihen pittää palata jos muistaa.

Toki monta muutaki muistettavvaa asijaa sitä roekkuu tuossa silimijen eissä. Ne ovat sevverran säkkyrässä että heleppo on päätyvä jonkun viisaan toteamaan tottuuteen: Kaekki vaekuttaa kaekkeen, kun taas mikkää eijoo mittää. Näen valeTosentin kannalta kattoen asetelma näöttää herkullisella kattaokselta. Sitä kattoessa aevan sormet syyhyää iskijä asijan syrijään sekä hämmentää asijaa vieläki enemmän sekasin.

Siinäpä sitä yhelle äijälle arpeettija riittää kun mahollisimman tollosti käsittellee asijoeta josta ei tajuva mittää. Vaen sehän se onki ajanhenki. Valitaanhan vaaleissaki nykyvään pilivinpimmein päättäjiksi semmosia tollukoeta missejä ja julukkuja joeta ei kiinnosta muu kun piletys jakokkouspalakkijot. Mahollisimman monta kokkousta kun kuittaelee illassa läsnäolleeksi nii johan rahavirrat virtaelee ja heleppo elämä viihyttää.

Ny sitte mennään yhä kylymempään suuntaan. Tarkka on+1,1 Yöllä ollut varmaan pakkasen puolella. Kuuraa ei tosin näö ainakaan akkunasta kattoen. Lieneepä noeta höpinöetä taas yheksi kertaa. Jos ei aevan väärin veikkaa niin huomisaamuana sammoessa kuvijoessa, että hyvvää päevää ite kullekki, -O-