kun intensiivisen työjelyn tuloksena oon harpannu pitkän askeleen etteen päen. Sei joo mikkää syrijähyppy, saatikka askel taakse päen. Päen vastoen seon elämää ylläpitävä, etten sanosi ratkaseva askel jopa ylleiseen hyvinvoentiin. Tämä kehittämäni käöttäötymismalli antaa immeiselle yksilönvappaotta ja muutenki vaekuttaa positiivisesti arkielämään. Tokihan sitä menetelmää voe käöttää sunnuntaenaki, mutta ei liene kovin suositeltavaa. Jatkuva urraotuminen tekee uran niin syväksi ettei siitä pääse sitte parempinakaa päevinä erroon.

Kuten on hyvinki tunnettua niin koukkuun jääminen on hyvinki turmijollista yksilönvappauvelle. Sitä vaen pyörii sitä sammaa kehhää vaekka maesemat on liijanki tuttuja. Jos siinä jarrutusmeininkijä meinaa niin sehän tietää pysähtyneisyyven aekaa. Ei siis akselit pyöri vaekka maholliset vekselit pyörii, sitä vinhemmin mitä kauemmin seisokki kestää.

Tämä kehittämäni harppausmenetelmä perustuu pitkäaekaseen koe-ja tutkimustoemintaan.Monen takaaskeleen perästä huomasin että perruutus ei joha muuhun kuin entiseen niin siksipä harppasin semmosen askelen kuin koevista lähti ja selevisin voettajana maaliin. Lateksilla tässä ei oo mitään jakoa. Tietysti jos on yltiöpäinen värijen suhteen voe kokija monenlaesija hurmostiloja perille päästyään.

Tässä meinaa lipsua tuonne sivukujille, vaen haetanneeko? Ja jos haettaa seon otettava ärijä asenne ja voe pistää hanttiin. Niin siitä askeleestahan minun piti - tae paremminkin siitä uuvesta menetelmästä. Vaekka pikkusen ravottelin niin menetelmä on salainen josta ei parane huuvella pitkin katuja ja raetteja.Sillä väärinkäytettynä se, kuten maenehin aeheottaa riippuvuutta ja mistä jokkaeselle ripustuskoukkuja riittäsi ja muutenkin olisi peräti etesvastuutonta tuutittautua tietämättömyyvenverhon taakse. Siksipä, asioijen näenollen on täysin oikeutettua pitättäytyä levityksesta ylleiseen tietosuuteen.

Kuten jo otsakkeessa maenostankin hyvvää onnistumista pitkäaeksessa projektissa. Niin iloon sekottuu surunvivahteita kun olen niin kuin etuoikeutettu muihin verrattuna. Mutta sehän se on ellä joka on hevosena. Ei muuta kun kavijua toesen etteen. Tästä se lähtee missä ollaan. Mihin tullaan se on asija erikseen. Aeka sen näöttää jos kattojia riittää, mutta mikäli vanhatmerkit pitää paikkansa niin sehän on siinä?
**

Ny sitte astellaanki siinä veittenterällä, siis nollanvaiheilla. Jos se sattaa niin seon luultavasti räntää. Vaen siihenhän on totuttu, että aina ei päivä paistaa voi.Ei ainakaa pilvien läpi.Tarkka on +0,2 Talavi se tullee ei siinä aota kun soppeutua tulevaan tilanteeseen. -O-