ihimisenpenikkaa. Mikkää eijoo niin yllättävvää kuin elämä.Yllätyksellisijä asijoeta tullee kojettua vaekka koettasi kaekkija riskejä välttää. Niin ku ny tässä toessayönä. Kuten tunnettuva niin nykysissä joustinpatja sänkyissä ei oo laetoja on vaen pyörijä selekä. Siinä sitä on onnistunu putuamatta jo pitkästi toesta vuosikymmentä. Ennen ei oo ees yrittäny puota kesken unijen.

Vaen pitelehän hevosta niin pistän persetupakan ja yritän selevittää: Kattoen elokuvan illalla ja kello oli jo sivu puolen yön kun kamusin yöpyylle. Kolotusten vuoksi unentulo on enemmän kuin vaekijaa. Kumminki kaeppa sitä oli kumminki unneen vetassu, koska heräsin sinä 4 hujakoella tunteeseen että ny äijää viijäään.kuin kuorisankkua. Eihän se vappaaputotus vaen äkkipyssäös.... Kokkeilin keskittyä tunnustelemaan onko luita poekki tae pää halaki.Ei mitään näkyvää eikä tuntuvaa. Aloin könytä siitä tolopilleni. Vaen sepä oliki helepompi sanua kuin tehä. Olin jumissa.

Kuten tunnettua nykyset makkuuhuoneet ei oo mittää tilaihimeitä. Normaali parisänky lohkasee siitä aika suuren leijonanosan. Tilaa on vain vajaa puoli metrijä seinään. Siihen välämään pyörähin.ja olin korijasti jumissa. Eukko vaen veteli hirsijä . Mietin  miten pinteestä pääsis. Yritin liuttaa sänkyäe ulomma, mutta eipä se hievantanu. Meinasi jo panikoija kun tuntu ilima loppuvan. Huuvin eokolle että, APUVA! Tämä ihitettellee mistä se huutaa? Minä kerron. Ensin yritettiin, että eukko veti käjestä, mutta eipä onnistunu kun välämä oli niin ahas. Selällä sitte työnnin sähkyä loitommas kun eukko avusti niin sänky siirty sen verran että pääsin polvien päälle ja siitä pystyyn.

Vielä tarkistin ettei ollu pahempia nyrjähtyksiä.. Sillon ei tuntunut, mutta nyt on oikea olkapää meleko kippiä. Kaippa se lihas on venähtänyt .Hankala koko kirijotella. Hiirivoijetta oon siihen läminy. Vae eipä siinä henki katkolla. Yksi lisä vaiva entisten lisäksi ei niin ihmeitä meinaa.On lisäksi vanha vaiva. Silloin kun meillä oli vielä koira, (tuo joka kuvassa) niin pimeässä kävelin siihen palliksi ja iliman vaiheita kaajuin rähmälleni. Sillon repäisi tuon olkalihaksen. Sitkijällä renkaessroekkumisella vaeva hävisi. Kipijää se teki, mutta mikä eitapa se vahavistaa.Joten eiköhän sama lääke auta nytkin.

Sataa vaan. eilen koko päivän, nyt toinen perrään? Jos olisi lumene tullu lunta olisi jo MUMMON kahlata asti.Lämimän puolella kumminkin, +2.8 on tarkka- Eikai tässä kun trenaamaan tunniksi, se joka aamuinen urakka.Jospa siitä jotakin hyötyä olisi. Ei se ainakaan pahenna! -O-