on havvaettavissa puolella jos toesellaki. Vähän kuulee kenenkään hyrryttelevän tyytyväesyyttä. Joka puolella naristaan ja puijaan nyrkkijä pikkusen joka suuntaa, varmuuven vuoksi myös ylö- ja alaspäen. Pirullehan nämä ajat on loestoaekoja. Mikäli on uskominen kuulopuhheisiin, niin piru viis veisaa rauhanommaesesta rinnakkaenolosta, naapurin kaveruuvesta tae ylleisestä hyvinvoennista. Päenvaston jopa pirulla on riemujuhulat kun epätoevo ja kaaos vaen vankistuu.
***

Ei silti muutenki paholaesella on ollu viimevuosina aehetta riemujuhuliin. Kaekenlaenen riettaos on vallannut immeisen arjen. Morraali on paenunu osin jo elukkaen tasolle. Pannaan ketä vaen ja ei välitetä muistella mitä on satuttu oekein vannomaan yhteiselosta ja uskollisuuvesta. Viha ja väkivalta ja uskottomuus on pirulle mieleen.
***

Tuolla ylemmissäkammareissa sitävastoen on surtu ja murehittu joukolla hurijaa menuva. Taevaessa onki kyynelihtytty oekein urakalla, sitä vaelle ettei uusi veenpaesumus valtaa näetä tuttuja tantereita.Varmaan hurijimmat, aenakin ajatuksissa on suunnitellu arkkija jolla voe purijehtija sinne Araratin              seotuville. Historija toestaa ittijään ja ja ei se niin taattuva oo vaekka vanahat sopimukset mitätöijään ja hukutettaan koko paska.
***

Vaekka se immeinen olettaa olevasa viisas ja kaekentaetava. Ohan sitä käöty kuussaki! Tuostapa juolahti mieleen, että kovimpa on vanahanaekasta se arkin rakennushomma.Kuten arvata saattaa niin purijehtimisessa on omat riskisä ja himalajan huiput kraapii arkinpohojan aoki. Ei se palijo naorata kun porukka hilluu uimasillaan ja rantaa ei näö. Ny pittää panna aevokonneisto jaohamaan ja alakaa suunnitteleen avaruusrakettija.jolla voe piuhaottaa  toeselle planneetalle tae peräti toeseen aorinkokuntaan, missä ei myrskyt riehu eikä luonnonvoemat myllerrä.
***

Ennenkun tässä alkaa suunnittelemaan rakettia täytyy katella päevän sää. Sama sateinen ja pilvinenilma on tänäänkin. Tarkka +5,4.  Harmaata ja alakuloista on. , hyvä raketin rakennusilima. Saturnuksesssa tavataan. -O-