jos et muuta kattomista silimiisi saa. Toesaalta mihimpä ne silimäsä pistää jos töllyvä kattoessa ruutuun ravahtaa palijasta persettä ja muuta riettaeluva. Sitähän silimiin rävähtyy vaekka yhteiseltä YLE kanavilla. Aevan mahottomija kohtaok. Varsinkin puhheen muovossa vilijellään perin ahkerasti riettauksia. Lasten katteluaekaan jo vilijellään vähintään kysseenalasta kielenkäöttyvä. Ylessä kun mellastaa jumalattomat ratikaalit tyypit. Kaopallisellapuolella se on vähäsempää. Varmaan vaekuttas nekatiivisesti maenosten myyntiin.
***
Piti pikkusen ärähellä tuossa alussa. Sitte huomasin että päässä oli kiristävä pipo ja tempasin sen äkkijä päästä ja pistin kierrätykseen niin kuin nykyään on kohtuullista ja oekein. Niistä epämiellyttävistä ilimaesuista on meleko heleppo irtaotua kun ottaa kaken kätteen ja vaehtaa kanavaa. Valinnan varraahan nykyvään on jokkaesen mietymyksen tae ihanteijen mukasia.
***

Aevan mahottoman upijasti mennee. Ruoka ja uni maestuu - liikaaki. Tänä aamunaki nukutti niin, että hurahti kelloaeka ylitte 8. Sittei oo aevan äsken sattuunu. Oli kae hilijasemi vaehe tuolla kipukeskuksessa. Etellisenä yönä sitä vastoen uni oli horrosta pakon eessä kun vaemalti vähän joka paekkaa. No, päässä ei pakottanu, vaen siellähän eijoo tunkosta. Yksi aevosolu ettii kaverija. Eipä taija löytää. Siksi tämä postoski tahtoo olla mieltä vaella ja iliman ajatusta.
***

Kuitenki mukava on rupatella tässä itekseen ja kokija se ihime , että kun sormella tökkää nappulaa, niin ruutuun tullee monenlaesija sanoja. Sanojen järijestys tosin voesi kaevata muutteluva. Jätän sen kuitenkin arvoesan lukijan huoleksi. Näen tekstistä tullee sopivaa ja yksilöllisesti muotoeltuva. '
***

Viime aekoena oon ahkeroenu ja koetaanu kartuttaa sanavaraston sisältyä. Oon koettanu haalata sinne semmosija kummallisia kirijaenhäkkyroetä joesta ei ota pakkanenkaa selevää.Pittää niitä tutkija ja sommitella uuteen uskoon. Vaen voeko saaha mittää järijellistä kun peräkkäen laettaa zxcwgdqf,ym. Ei saa , ei ainakaan näellä opinnoella. Syskovitsiki in parasta sanua Sysse!
***

Vae ei kae tässä pittää koettaa saaha aekataoluva kiinni. Oon puoli tuntija normaalista perässä. Jos lakrattellee joutavija toeset pijan ohittaa kierroksella. Ja meika saa peokku pystösssä pyytää tae paremminki rukkoella tillaa vieraelle rattaelle. Katasaus ikkunasta vielä. Satteisen harmajaa ja majakalla kaekki hyvin. Lämpyvä on tarkasti tällä hetkellä +8.0 Siitä ny polokemmaan.500calorija pittää muuttaa työksi ha hijeksi. Loppu karkaaki hävikkinä taevahan tuuliin. -O-