oon yritelly nakella viimeaekoena ja katella pöllökiikarilla mielikuvitus maalimaa. smileySitäpä en tiijä millä mielellä lukija lie postaokset ottanu. Sammaa tyylijä meinaan jatkaa käököön syvin tae matalin. Viisaammat lokkaajat kirijotelkoot totista asijaa, mulle passaa lyyvä kaekki läskiksi ja lekkeripeliksi. Niimpä pittää katastella maalimaa Satunnaesen turhijenasijoijenTosentin näkösektorilta.
'
Kieltämättä näkökanta on kapija ja kovinki lapsellinen, mutta kun tässä alakaa olla toestakertaa lapseksi tulossa, niin homma sattuu kuin nyrkki silimään. Silimä kumminki pittää olla aeka iso tae nyrkki pientä mallia. Ei se silti kuitenkaan asijaa pahenna vaekka tullee turpiinki.Mikä ei tapa se vahavistaa-

Turpiinhan ne vetasi tuolla YKssakin Suomineitova. Tuntuu olleen meleko pökerryttävä laaki, että siitä riittää porinoeta seoraavat pari vuosikymmentä ja taas voi kuulema sitte asettaa leokaa tae kansanomasesti turpaa tyrkylle. Oekijastaan kae seon oekein että Soeni-uskovaeset aeheotti turpaanvevon. Kuka helevetti tuommosen populistin sakkija haluvaa hämmentään koko maaliman asijoeta. Yrittihän tuo herra Soeni tasotella että eihän me! Vaan muut on esteenä. Mikä helevetti siinä aottaa kun jätkä kylyvää sitä vihan sanomaasa maaliman valtalehissä.

Minnen tietenkää tiijä vaekka lie hyväki että pieni kansa pyssyy syrijässä maaliman taestelutantereilta. Tuntu vaen suuret päättäjät olevan kallella kypärin.  Ja viiksettäähän se kun  vuosikausia on sen eteen töytä tehty ja sitten kala karkaa, muutaman hain takija.
***

Vaehtelevat on nykysin nuo ilimojenherran aatokset- Nyt lämpöaalto ryntää , aenaki vähäksiaikaa. Tarkka on Kempeleessä +7.0 Palijo enempi kuin eilisaamuna. Hyvät pannut pittää olla kun läpö nousee nuin äkkijä, vae taetaa tullaki lämpö jostae Saharasta. Vae eikae tässä. Voekaatte hyvin ja naamaa virneeseen. Elämä on...-O-