eikä ees sille seuvuin osu Satunnasen Tutkijan tuumaelut. Toesinaan vilahtaa maalista metritolokulla, siis jos yrittää täsmä ammuntaa. Toesinaan on siinä seuvvulla, napakymppijä ei tuu koskaa. Vaen pettymyshän se pistää yrittämmään entistäki rajummasti. Sisukas suomalaenen ei heleposti anna periksi. Periksi antaminenhan on alamäjen alakuva ja jos pukkaa huipulla vaohtia niin alaspäen meno onki meleko heleppuva. Ei tarvitte ku pijellä ja vejellä. Toesaalta jos on pituva niin eijoo luistuva ja  menopeli voe pysähtyä paekalleen. Siinä voeki sitte pittää pienen palaverin ittesä keralla ja harkita uuvelleen mikä suunta on mielekäs, vae pistääkö leirin pystyyn niille sijolle.

Vaekijaahan se on neuvvottelu niinki tutun kaverin kansa kun ittesä! Mutta jonkullaeseen kompromissiin kuitenki pääsee jos meinaa ittesä kansa pärijätä. Muijan kaa onki jo palijo vaekijampaa.Tosin siinä matsissa lopputuloksen arvaa jollei tiijä. Vae eikae tassä mittää lottotoemistoja aijota perustaa, että katotaan myöhemmin oliko tieto valttija vae kokosiko sattuma satuvaan. Tuosta savonkorijuusta voesikki napata kopin ja ällistellä syntyjä syvijä.

Kyllä sitä ollaan kauaksi vajellettu niistä Eetenin viinitarhoesta,Saateri sinnehän on meleko matka. Näen turhantutkijan kannalta onki varsin antosaa äplistellä miten tänne on tultu. Tarkkojen tutkimusten perusteella oon antanu tievottaa itelleni, että Aatamihan ei jollu mikkää ruutinkeksijä.Mitä oon kuullu niin sehän keskitty pelekkään olemisseen. Hetelmää vaen naamariin ja Eevan kansa kissaeluun. Pyöräki taesi olla keksimättä polokupyörästä puhumatta.Vaatehuoliahan Aatulla ei ollu . Oon kuullu että siinä vaeheessa vasta silimistä putosi suomut (mitä se sitte tarkotaaki) kun tehtiin syntijä.ja Aatusta puhheenollen tietää mistä se oli kysymys. Rietas lie ollu kaveri?

 Vae eipä sitä parane alakaa lakratteleen  nuista syntiasijoista. Sehän on kaekille tuttuva , että piru on lähellä houkutuksineen koko ajan.. Eikä se aota vaekka sen kuinka tievostaa. Aena se jonku saa satimeen, että katumuksenkammijo on taepaleella meleko tarpeen. Empä muista mistä se oli kymysys. Ei kae se oo niin väliksikkää? Pääasiaja että muistaa kilivotella täällä maalimanpahennuksentaepaleilla. Se voe laolu lopahtaa lyhyveen jos nuotit hukkuu, tosin en tiijä käökö ne uimassa, mutta voehan aena visijoijja, sikäli mikäli miettimisaparaatti on iskussa ja virtaa akussa. Tietysti voe käöttää myös Forttumija vaen tarttee muuntajan välille. Forttumi on ,iijan ärtsyä töpselistä suoraan, immeisen piuhojen kestävyyteen. Se savu nousee korvista ja käry kä ja sillon ollaanki jo pahemmassa paekassa. Vaen seon taas asija erikseen. Siihen voemme palata sitte myöhemmin tae sitten ei ole syytä sysissä jos seppä on tohelo!
'***

Ei välittää vaekka tuossa höpötin joutavija. Katon samalla Formulan harpijotuksija niin ajatteluaparaatti on kovilla kun pitäs mieltää ruutun sanomaa ja toesaalta penkuva sanavarastosta sopivija sanoja. Vae ei kae se niin nuukaa kuhan on justiisa. Sääki on taas niin ku enennkin- Pilivisen harmaata on tarijolla. Tarkka on lipsahtanu pienille +2.4     Taitaa olla syksyn alin. Siitä se pahenee. -O-