näköjään tuo sääki petraotuva. Äkkinäesesti päällerynnänny pelastaotumisrojekti kloppaalin tuluvan alta oon tyrkänny jäehin. Pistin suunnitelmat pakkaseen ja avvoenna kaekelle uuvelle tutkimukselle silimäelen ympärille josko jostae suunnasta on uhkapilivijä nousemassa. Tämä siis tarkottaa, että ennakkoon voe tehä toemija tulevan tilanteen varalle.

Tokihan tässä ollaan tilanteessa koko ajan. Koko ajan välähyvää eri visijoeta mietintäaparaatissa. Sikäli kun päällepaenavaa aokkuva, eli porsaanreikää huomaa turvavarusteissa, niin ei ku paekkaamaan tae rakentammaan uutta suojamuuria. Tosin en oo mikkää muurari, mutta nykytekniikalla saattasi jonkulaenen harkkoseinämä muotoutuva. Mitä noeta vanahoja korijaelee.Uusi vahava harkkomuuri kestää vaekka suurempijaki paeneita.

Voehan se olla että joku ovela terroristi seisoo joku päevä ovella - muurista huolimatta. On peijuuni käöttäny alhaesta menettelyvä ja kaevanu tunnelin muurin alitte tae onko käöttäny nuoratikkaeta, kuka piru näetä tesantteja tietää? Ovelaa ovat, pirulaota, sakkija ja ovat aena askeleen eellä takanatulevaa. Tähänhän ei löyvvy parempata ratkasua kun täötyy ohittaa eellä kulukeva umpisenkaotta kaarrattaen etukeolalle. Siinäpä sitä sitte yrität suunnistaa etteenpäen.  Sittepä se saattaaki olla semmonen pähkinä purtavaksi, että hampaat ei kestä. (muistaa pittää: virtuvaalihampaat) ja ootki yhtä hampaaton kun mummo lumessa, Mummo tosin menettäny hampaansa vanahuuttaan!

Siinä kun sitä aekansa harkittee pysähtyneessä tilassa - niin se terroristi, joka puhaltaa siellä selustassa porhaltaa vasemmalta ohi ja siinä sitä taas ollaan hopijalla! Tietenkää hopija ei oo häpijä, mutta kyllä se viiksettää kun pysähtyneenä antaa rikollisille voemille etuajo oekeuuven. Eihän se hyvältä näötä - ei lähellekkää, kauempanahan se onki jo se ja samaa, tae aenaki yhtä pitkä kun levijäki. Huomaat jälleen olevasi Joronjälijillä ja kattelet pitkään vastaantulijoeta. Minne ne on menossa? Tietenki voevat olla sinne tulossa jossa ite olit aevan äskettäen.

Mitä sitte terroristin etesottamuksiin tullee, niin kovalla silimällä keskitymme keksimään uusia yrityksiä terroristivastaisessa projektissa. On tietysti itestään selevää, ettei mikkää oo selevää. Asijoijen näenollen jätämme mummon seuraamaan terroristin temppuja ja kuinka se tehdään.
***

Sää on taas tännään mitä se on. Harmaos on vähäsempää ja ruskanvärit hehkuu  monenkirijavana.. Tarkka on tänään +3.9 . Vitsit on vähissä kun pakkanen kovinkourin koettelee. Ei se kumminkaa aota laestova pelata ärijä ilime naamaan ja turpa rullalle. Avvaellaan  taas huomenna ja maestellaan miltä sekametelikeitos maestuu. -O-