tämä muutama ministeri Suomen etuja vastaan. Hassi hässi EU,ssa semmoset tirektiivit joka vaekuttaa valtavasti Suomen  vientiin. Asija ei oo pieni.Kustannus nousee miljardi tolkulla..Saatanan piipertäjät tekevät normaali-immeisen elämisen vaikeaksi! Muijen maijen evustajat ajaa enemmän Suomen etuja, kuin tää Hassi. Kehtaa vielä vouhottaa kuinka kasapäen kuolee immeisijä jos entinen jatkuu. Hyvää Päivää! Immeisen kuuluuki kuolla kun ei oo ennää elinkelpoenen. Sama poppoo hankkii eutanasiaoikeuksija. Varsinaisia hörhöjä.Toenen hanke lyö toesta korville.

Menny huippuusa tuo suojelu. Ei taija taaskaan olla mitään lokkiikkaa koko touhulla. Suojelun nimissä hävitettään satojatonneja miinoja ja muuta materijjaa. Näen maalaesen järijellä siitä karkaa saasteita ilimakehhään semmoset määrät, että piipertäjillä loppuu laskutaeto. Hohhhoijaa kumminkin. Mitä tapahtui kun viherijät luotiin? Tapahtu vahinko joka haittaa normaali immeisten elämistä tosi rankasti.

Niin palijo tehhään joutavia päätöksiä joissa pelataan luulojen ei tievon mukkaan. Nuo  ärtsyt mummelit hallittee pelottelullaan hölömömpiä. Lähetään vouhottaan jonkin liito-oravan tae perhosen puolesta, ottamatta huomijoon että se vaekuttaa valtavasti monenkin immeisen toimeentuloon. Tehhään jopa vilunkija omien päämäärien saavuttamiseksi. Viijään oravanpaskaa johonki, että saahaan jokin hanke jäihin.. Entisijä kommareitahan ne piipertäjät onki. Katteus on suurin käöttävoema heijän toimissaan.

Tuomosta tuli mieleen kun tuo Hassin mummeli tuossa töllössä kehu toemijaan Suomen  ja suomalaistem elämisen vaikeuttamiseksi. Taivas varijelkoon heijän vallan kasvamiselta, Porukka alää semmosissa  maalimassa jossa rejalismi on viserasta.  Toivottavasti sokijat savat näkönsä ja huomaavat syyt ja seuraukset, Vaekijaa on ihimis-suvun elää jos kaikki on kiellettyä ja sopimatonta.. Se elää ken jaksaa!
***
Onkos tullut kesä?
Eilen hytistiin 0keleissä, nyt tänä aamuan ollaan jo yli kymeneen. Tarkka tähän aikaan on+12.6 meleko palijo! Mutta sateeksi taitaa painua. Se ei ole evuksi puimamiehille ja hankalaa se on potunkin nosto sateella,Vaen minkäs teet jos sataa niin annetaan sataa, minkä sille voe? -O-