pukkaotuu voemalla maesemiin. Helekatti kaekkijaankun pittää jo lämpö olla päällä. Toppilan kaokolämpö pukkaa turvelämpyvä tänne joutilaehen maksettavaksi. Hyvvää se tietysti tekkee lämpö vanahoelle luille, muttahintoehisa se tullee sehhii! Mikäpä se oesi ilimaesta? Halapaa kylläki löytyy, niin ku esimerkiksi nämä kaekki sähköesten vempaemien käöttö. Siinee palijo tarvii työntää Fortumija sopivaan rakkoon niin jo mussiikkimyllyt ja käkätinlaetteet kuva-aparaateista puhumatta herrää henkiin. On se halapaa!!

Sehän on sunnuntaepäevä ja formulatki on taas palanneet kuvioon, Saa nähä joko Räekkönen pääsee korkeimmallr.Toevottavasti! Mukavata oli kattua Suomi-Hurri kaplakkata,SUOMEN IHANAISET NAISET OLIVAT PÄTTÄNEET:::!!  Taisi mennä yli oottamisen? Miehille käö niin että jäävät toeseksi.Ruottalaeset hyviä venymän.Entä sitte vammaisurheilu? Aivan mahtavaa jaksaa huipulle vaikka keho ei enää    ole edes kokonainen.Sisuariittää

Ny meni jotae outua aparaatin sieraemeen. Tekkee aivan lyhyitä rivejä ja sitten vasta nakkaa toisen jatkoksi. Ärsyttävää. Palataan huomenna jos ei koke pahemmin vialla. -O-.