on seorata puoluveijen kovvaa tappelua suosijosta, Aena ei homma pysy hanskassa, Palijo lisäksi mukana  tejatterija. Pääasia että puoluve näkkyy metijassa. Veikkaan, että pelekkä metijatemppu oli tuo Väätäesen "pimahus" anteeksipyyntöeneen ja muine temppuineen. Näkyvyyttä on riittäny ja Soeni        ennenkaekkija paestattellee suosionpaesteessa. Kumma kun ei oo vielä keksiny ommaa tervehystä. Pieruntörähys kae oesi hyvinki sopiva siihen linijaan jota persut evustaa.Tae mistäminä tietäsin persujen tervehykset jos vaikka lie.
***

On suorataan ihime että moenen tejatteri mennee järkevienki ihimisten päähän kuin häkä. Kummastuttaa että tuollainen meuhkaaminen saa vastakaikua. Jos pikkusenkaan osaa ajatella persumeininkiä niin varmasti hoksaa, että tuollaiset ratikaalit muutokset maailmanlaajuisen laman aikana tietäisivät kaaosta. Raha ei kasva huutelemalla eikä haukkumalla toisia.Ehkäpä viisaus vielä voittaa hurmoksen? Se on kumminkin varma etteenkipäen Tulot kasvaa vain työtä tekemällä ja uusia ideoita kehittämällä ja keksimällä.
***

Tämä nykyhallitus on aika sopiva näihin olosuhteisiin. Heikoimmin toimeentulevat, kuten oikein onkin, ovat saaneet paljon korjausta elämäänsä. Verotus parantunut aivan hämmästyttävästi. Näin pieneläkeläeselle se merkittee palijo. Ennen % oli parikymmentä nyt 2. Sen voi jo hyväkksyä maksuksi kunnanpalveluista. Ruokaan menee niin olemattoman vähän, että se on turhaa törinää se ruuan kalleus. Tokihan rahaa saa menemään vaikka kuinka. Joka päevä uusi kolttu tae satasien muotivetimiä. Siinä ei kauaa tonnin kohilla märehitä. Ei siinä mittää jos on vara. Antaa vaan palaa ja voe vielä kohennella tulta, mutta jos toemeentulo on tukien tae eläkkeijen varassa, niin pittää ellää sen tulon mukaan minkä saa. Jos alakaa pikavippeillä rehvastelleen ja elämään levijästi, niin äkkijä on eessä Kreikan tie. Velekaa suut ja korvat täönnä, sitte jumalaton huuto kun ei rahat riitä. Kattokoon peiliin siellä se syyllinen on ahinkoon. Kaekkihan sen tietää että helepuva on istuva pitopöytään.Kukkaa ei kiellä ottamasta lissä. No isäntäväki voe silimäellä merkittevästi.Mutta kun ite maksaa viulut niin soetella pittää säästellen.
***

Joo vaen mitä me pienistä.Talavi tullee rikkaalle ja köyhälle. Tosin rikas saattaa setelisiivin lentää lämpimään. Siivetön saa tyytyä maan kylmän kahleisiin.Sateinen sää jatkuu. Jälleen ollaan kylmempään kohti menossa Tarkka on+6,4 Vettä tuli yöllä moneenkin otteeseen.Alakusoettuahan tää on syksyn synkkyyteen.Sepä kuuluu ajankohtaan tismalleen. Yhä pimeämpää, yhä kosteampaa yhä kylmempää, se on syksyn sävel. -O-