toesinaan ja toesinaan ei. Päevät kulluu semmosta vaohtija, että satunnaenen tutkija ei ehi tutkimaan vaen höpisee joutavija suusa maosteeksi. Mikkäähän ei oo mittää. Kaekki yhtä tyhyjän kanssa.Niin ko tuo vaali  touhotuski. Luuleeko joku ettäjoku UUSI, olokoon vaekka persu voesi muuttaa asijaen kulukua? Salasessa tutkimuksessa oon teheny huomijon, että semmonen tava,llinen paarinpöyvässä kaekentietävä, ei tiijäkkää mittää.Suuta riittää kyllä mollaamaan olevia oloja, ja ennenkaekkija muijen mielipitteitä, mutta jos joutuu äänestäjjiiään evustaan onki meleko hilijasta poekaa.

Tästä sitte voe tehä huomijon että eipä oo siitä jätkäpojasta ajamaan yhteisiä asijoeta.   Ensiksiki evustajalla pittää olla palijo tietopohojaa, kiinnostusta asioihin ja ennenkaekkija selekijä ajatus ja kyky perustellen tuomaan essiin mielipitteensä ja tietysti myös hyväksyä muutkin järkevät mielipiteet. Tänä tietokylläesinä aekoena pittää olla myös selevillä siitä mikä on lainmukaista mikä vastaavasti lainvastaista - rikollista.

Monentahostahan se on tuo tutkijan  arkiduuni. Se kun on vielä salasta niin siinon välliin pesussa kun joutuu ilimi risukasan päältä. Se mahtaa olla sama kasa johon joskus aorinko paestaa?  Toki tänä kesänä ne paestamiset jääneet yhtä vähäseksi kun persun tietämys kuntapolitiikasta. Muutenkin tutkijanduuni on perin yksinäestä ja ressaavaa.Siiä joutuu monesti kippaamaan kossuva usijamman ryypyn että pyssyy asijan perässä. Voisihan sen tietty ilimasta, että asijan ajajahan tässä loppujen lopuksi.meikälaenen. Mutta heleppohan se on jälillä pysyä jos tosi kysymyksessä. Mutta jos yrittää mennä riehkasta valaheen jälillä tullee onkelmia. Kuten tunnettuva valaheen jälet on lyhyvet!! Koetappa siinä jälettömiä jäläkijä seurata!
Tosi sitä vastoen ei pala tulessakkaa. Näen ollen tosiasijan perässä tollompiki tutkija pyssyy kohtuuvella.
***
Jälleen sakijat pilivet peittää taevasta. Eilen välillä jopa paesteli. Nyt varmaan alakaa satamaan. Tarkka on+6.1. tuuli on kääntyny taas etelän puolelle.Yhä keltasempana seisoo lehtipuut.Esterikin on luopunut parista hedelmästään. Pienijä ja rupisia mutta maistuu hyvältä. Oisi saanut tulla enemmänkin.Vaan ei kae tässä. Pittää keskittyä oleelisseen, mitä se siite lieneeki.-O-