Satunnaesen Tutkijan kapijata polokua. Vitsit on vähissä ja huumori hukassa joten tutkinnan kohekki pittää olla tilanteeseen sopiva. Tietysti asijoijen näenollen ei tiijä minkälaesen vastaanoton Tutkija saa, vaeko peräti luontaantyöntävän kohtelun.Tämä tutkimuksen kohe on salaenen joten liijallinen läpinäkyvyys on mahotonta. Myös kohteen sijjaenti on salainen joten siinä jo on haastetta että kaivaa esiin tutkimuskohteen. Tämä ei tietenkää tarkota, että Tutkija tietäsi onko kohe hauvvattu tai muuten viety salaeseen kohteeseen.Jos se on koera, en ota kantaa,korkeintaan kynnet!

Niin sanotut johtolangatkin on katkottu eikä johtolankojen värikootikaan ole tievossa, niin on siinäkin suhteessa on seinä vastassa.Kuikistelen ylospäen ja hoksaan , että seinämä ei oo toevottoman korkija. Lisäksi seinää kiivetessä huomaan että olen lähteny reissuun iliman evväetä. En jää sitä kauaa miettimään, vaan pallaan lähtöpisteeseen ja teen tukevat kinkkuleivät ja nappaan kossupullon nesteötykseen.

Pallaelen seinämänjuurelle. Huomaan että aurinko on alkanut päisteleen ja aurinkonvalossa teen hätkäöttävän havainnon. Tietysti hätkähän koska säännöt niin vaatii ja nostan eväsrepun pykälään ja alan kivuta. Hommahan ei tietty hoijjju kivuta, vaan kojen monenlaesta vaemallusta päässä jos persiissä. Peräpukamat punasena hyökkään kohteen kimppuun, siis seinämän, suuremmin surematta. Ainakin oletan että seinämä ei oo itkumuuri. Ainakin perustelen perusteellisen pohtimisen jälkeen, ettei hätä oo tämän näkönen. Järkeilen sen sillä että tämä ei mahu käteen vaan on sellainen mukiinmenevä. Muki on kuitenkin kattelussa, enkä uhraa ajatustakaan Väoryselle vaan heitän hätän helekattiin ja tartun toemeen. Tai paremminkin Toemi tarraotuu minnuun enkä tiijä mihin mua viijään kuin paskasankkuva tunkijolle. Silimissä vilisee soeneja ja hakkaraesija. Heti oevallan että Toemi on raahannu minut persujen pyhimpään.

Huomaan ajattelevani, että onko pakko jos ei taho! Toemi alakaa mua pehemittää nyrkkeilyhanskalla, mutta olen kovaksikeitetty monenlaesissa väkevissä liemissä, sekä tarkasti imeny nesteet itteeni. Panen haesemaan ja Toemi pökertyy soeni pyytää armuva ja paavin siunaosta. Hakkaraenen vie meikäläesen sahalle töehin. Se ei mua riemastuta vaan suuri suru valtaa sisimpäni. Tässäkö se oli joka oli tutkittava? Perkele! minnen paskaduuniin ala, siinä mennee purut suuhun ja tikkuja kieleen. Lisäksi tukkimiehentäi teki hyökkökksen mun puupäähän. Menetän tajuntani...'

***

Surkijaa on tuolla ruutunkin takana. Sajetta satteen jäläkeen. Syksi näöttelee yhä pahempija puoliaan- Paarraeta puolija ei taija ollakkaa. Kumminki mittäri lämpimän puolella.Tarkka on 5.5  Esterikin palkinnutodottan tuskaa ja puotti pari omenaa eilen. Pienet ovat Esterin tuotot, mutta ei se paäljon vaajikkaa.-O-