hilijalleen. Jalakapatikassa on aekaa miettijä mitä mieleen juolahtaa, ja semmostaki ajatusta voe työstää josta tietää ettei se ikkää tule totteotummaan. Usseihan ne haaveet liittyy mukavampaan elämään ja uusiin elämyksiin. Varsinki äkkirikastumisseen Sillä ei liene suurempaa välijä mitä miettii kuhan  pöntössä on jotaki elämää, aenakin nukkuissa! Unikakkijaenenhan se tuo immeiselle semmosija tilanteita jokka ei oo tojellisuuvessa mahollisia.

On se vaen melekonen värkki tuo immeisen pääkoppa. Huimija seikkailuja ja tiukkoja tilanteita joskushan se paokahtaa tuonne kaohun puolelle, paenajaisineen, Siinon paeta märkänä kun herrää semmosen näötelmän jäläkeen. Kaeppa ne unet purkaa liikoja paeneita.. Eihän unet oo hetikään johonmukasija, eikä niissä aena oo ite mukana aena kumminki näötökset on pakko kattua halusi tae sitte ei.

Pakkopullaa on tännään tää vääntäminen.Aevo on vielä Höyhensaarilla. Vaen aotomatiikka ohojaa sormen liikkeitä. Tietenki iliman ajatuksen häevää oon keitelly kahavit ja valamistanu kaorapuuron. Totuushan löytyy kaorapuurosta, että sitä pittää ettiä joka aamuna. Eihän tuota vaen kovin herkästi löyvvy- Tosin ei oo tarkkaa tietuva mitä pittää ettiä. No haku jatkuu.

Noe jäläkiviisaat tuossa töllössä ne vasta ärsyttääki! Tuosta ei ainakaa löyvy tottuutta tae viisaotta. Varsini tuo isokalle on sitte ärsyttävä äijä. Olevinnaan tietävinnään maaliman kaekki asijat. Voe ollakki että tietää? Mutta ei ainakaa saa sanotuksi.Ärsyttävää!!!!! No joo, kuki tyylillään.
***

Kylymää ja märkää on luvassa sääpuolella. Ainaki Pouta pekka oli varsin pessimisti. Puoliksipilivinenhän tuo sää on. Tarkka on +8.5  eikä kuulema palijo lissää tuu.Formula sirkus kuitenkin antaa tääs vaihtelua rutiiniin ja tietysti telekun tarijonta on monipuolistunu että päevä luiskahtaa huomaamatta.siinä kirijottelun lomassa.-O-