No niin! Taas ollaan siinä pisteessä että koskematon viikko on eessä päen. Niitä elettyjä - käötettyjä on pitkä jono takana - muistona mielensopukoissa - ne tärkeimmät. Mutta etteen päin elävällä mieli. No, eipä tässä niin suurija intohimoja oo suuntaan eikä toeseen, seurailee vaan metijaa ja ihimettellee immeisten toilauksia, joista ei aina löyvvy järijen hitusta.

Nyt kun on viikonvaihe takana voi silimäillä niitä kauheuksija joita immeiset on muka  "juhliessaan" teheneet! Eikähän niistä puoletkaa tuu ylleiseen tietoon, muttasilti sivut pulistelee juttuja. Herrathan rötöstellee jatkuvasti, niinkun tää Vehviläinen. Luulis tuossa asemassa olevän vekkulin tietävän mitä siitä seuraa kun tekkee vastoen sääntöjä ja lakeja. Luottaako ne herrat hyvä veli verkkoon, että ei kupru tuu ilimi tarkastuksissa- Mutta jospa sattuuki SISKO???????? Käry käy armotta. Tämä nyt ei tarkota ettei naisetki itse rötöstele. Nainen vaan tekee "varman" päälle. Aina jokin kavallus sentään ilmenee.

Kalliit huvit vaatii palijo rahhaa ja varsinkin jos on missiluokan vaemo niin saaki olla setelipaino, että pystyy missin pitämään itellään.Rahaa palaa javaatimusta riittää. Ainakin näin kaukaa kiikaroijen kalliiksi tullee. Paras mittari lienee kun kattelee noeta julkkujen parisuhteita. Parija vaehellaan kuin tavan immeinen paetaa. Toki se on sallittuva jos vaen sen ite hyväksyy.Siitä vaen, eipä käö katteeksi.
***
Vielä ei tällä mäjellä päästy pakkaselle, vaekka se lienee moninpaekoen niin käöny? Hiekkakangas sittoo lämpyä niin ei aivan heleposti lämpö laske. Lähellä se kyllä näyttää olleen. Puoli astetta on alin lukema mittarissa. Kuuraa ei oo näkyvissä ees peltikatolla. Tarkka tällähetkellä +2.8 alin tähän postausaikaan. Eipä surra sitä. uutta matua koukkuun , seon jonkunlaista juttua pitää punua lukijoijen iloksi tai harmiksi.Luotan että  suunta on oikea, koska avausten määrä on kasvanut huimasti. Kiitos teille ystävät! Tästä on kiva jatkaa !!  -O-