on tullunna aeka jälleen löyhyttää paniikinomasta joutenolokiireitä. Huonekaluvahtin osa eijoo heleppo. Sohovan vekkuli on yrittäny väkisin karata - alta. Eikä muutkaa mööpelit meinaa pysyvä paekallaan.Näen lauantaena voe kuitenki löysätä ravattija ja aokasta paijan ylintä nappija. Kato, henki kulukee vappaamin ja ilimavaevat helepottaa. Tietenki se alitajunnassa , ryypyn välillä, huolta pukaa puseroon ja vastuullinen huoneistonhaltija  - se henkinen- nostelee päätään: Vaen minkäpäs sille voe jos silimät harittaa eikä tasapaeno pijä - lähe siinä sitte metästämmään karannutta sohovaa.

Tokihan joutenolon heikoempina hetkinä oon suunnitellu jonkilaesta vakkuutusturvaa vahinkon välttämiseksi. Sopivaa menetelmää ei kumminkaa oo loytyny. Huonekalujen karkaelulle ei löyvvy pykälijä eikä asetuksia. Kirijotettu niin olemettomalla räntillä, että sitä ei joutilaan silimä nää eikä aevo tajua. Vanaha konstihan karkaelun estämiseksi on pistää pallo jalakaan??? Mutta mistä helekutista minä semmosija raahaan kun ei oo semmosija osannu varata, Iso sohova varmaan tarttis raskaan ankkurin? Oesko petoniporsas sopiva? No, siinäki törmätään hankintavaekeoksiin - suoraan petoniin!

Avviisista luvin jostalin Tenasta joka on kuulemma apu karkaeluun. Voeko kuitenkaa tänä päevänä luottaa metijaan? Ropakantaa vaen työnnetään ja pieni ihiminen sortuu uutisvirran pyörteisiin. Hukkuminenhan siitä onseoraos eikä se aenakaa pelasta pulasta jonka karkaelevat huonekalut tuottaa.

Karkaelevat huonekalut on melekonen riesa tämmöselle vanahalle kompuralle. Kerranki kun yritin istahtaa tavalliselle tuolille??? (Luulis että tavallisella ei oo kanttija karaata) Vaen elä se mittää tuoli karkaa perseen alta ja äijä putuvaa lattijaan ku jaohosäkki. Perkelee nuijen kansa loukkaa ihtesä. Monenlaestaki innovaatijuva oon pyörittäny mielessäni. Menetelmän hyvät ja sitä paremmat evut pittää simuloija mielessä hyvinki tarkkaan. Väärä ratkasu saattaa aeheottaa virheinvestoenteja tae sitte kaluttoman huoneen kun porukat saavat joukkohenkessä mieleesä tehä niin kun ne nykysin tekkee, marssivat syksyiseen säähän osottaan mieltään. Toki kaekkija pittää suvats ja kaekkeja pittää sietää, mutta kyllä sohvaperunalla on vaekijaa iliman sohovaa.
***
Meripimijää se ny meinaa pukata. Sumu on jo niin sakijaa ettei nää kaevolta kotija.No, eihän tuo väliksi. Mitä sinne kaevolle mennee kun ves tullee kraanasta.Tarkka on +5.1 Kolijata pittää.Siitä se pehenee! -O-