pittää ottaa kevijästi, kun pitkä loekoeluviikko on takana. Siinon ollunna sohova tiukilla vaen siinä se on vaen pintasa pitäny. Siinä se sielu leppää ja kokkee monenlaesta elämystä kun puoleksi nukuksissa tsiikaelee unikuvija eri kanavilla. No, meiläläesellähän taajuuvet ovat enimmäkseen ulalla, mutta haetanneeko näenä yltäkylläsyyven aekoena. Energijatallouvellisesti  systeemi on hyvinki evullinen. Liiat energijamäärät varastoetuu nätisti outokummun sivulokeroehin. Sieltäpä niitä on erikoesen heleppuva ottaa hätätilassa käöttöön. Tämmöseen katastrohoviin tuskin uskon, vaen varultahan se vieraski koeraa lyö, että sessu huomaa olevasa häävimmänki kanssa tekemisissä.

Aasinsiltaa jos taas käöttäs hyväkseen. (Vaekka eikö seki oon rankastava teko? Sepä hyväksikäöttö?) Senki uhalla tuli mieleen koeruus. Jokkuhan neon repsahtanu koeriin niin että niitä pittää olla enempi kun laki sallii (Liekö lakia) Saakutti kun koeraa pittää olla joellaki enempi kun ennen mökkiläesellä lehemijä! Ja vieläpä isojaki. Seon melekonen paskaläjä jonka viisiki hurtaa tuottaa viikossa. Olihan se muutama emäntä amerriikassa ahtanu koeralaoman pieneen vessaan. Siellä koeruuvet viettäneet elovaan koeranunessa vae valaveillaan, sitä ei tarina kerro mutta kamala oli ollu tilanne kun polliisi oli menny tarkille.

Parempi kuollu koera kuin kituva koera, Kova sanktijo     sille joka elläentä kehenosti kohtelee. Elläen kun ei pysty ittijään puolustaan puhumalla, sehän käöttää hampaeta jos ei isäntä ei oo ottanu siltä sujenluontua poekkee.Alistuneena pakopaekkaa kattelee kun isäntää näkkyy. Ei hyvä! Palijo on koeranpaskaa taas huilannu kengänpohojissa ihimisten pessiin jossa ovat kuivuttuuvaan ihimispolosen hengitetävänä pölynä huoneilimassa. Toki toki on siinä palijo muutaki - pierunhajuva ja muita käryjä, koerankarvaa ynnämuuta. Siinäpä se aokijaaki kaivutyömaa ahkeralle nenänkaevajalle kun suurimmat roskat kummini jää nokan limakalavoehin.. Työllistäähän seki, vaekka onki niin ku harrastustoemintaa. Sehän on röörit pijettävä aoki jotta ei niin ahista.
***

Eipä se eilen satanu, mutta veikkaampa että tännään tullee sajetta. On tojella syksysen näköstä Pilivet riippuu  allalla ja varmaan jossae sattaa - aenaki nahkataevaasta ja yhteen kohti. Tarkka on+ 10,8. Ihan tolokut lukemat tähän aekaan. Mutta tuskin palijo nousee. Ilimassa on syksyn oereet. -O-