monestikki asijat. On semmonen ollakko vae eikö olla meininki, mutta aena se mennee jollaki laella, jos ei hyvästi niin sitten kehenommasti ei se millonkaa jää ratkasemattomaan. Välliihän on huuvettu maalimanloppuva ja saattaapa tuo lillua joka hetki pään päällä, joko henkilökohtanen tae sitte laajemmin.No, seon tärkeintä, että on liikettä puoleen tae toeseen. Seon mukava näen sivustaseoraajankin kattua liikkuvaa kohetta.

Euron suhteenhan kuulema on nyt toeveekkaampi näkymä. Toevua pittää että rattaat pääsee pyörimään hallitusti ja siten että elämä jatkuu rauhan ja pysyvyyven tasolla. Ikkuiset änkyrät ja pahanilimanlinnut yrittää rukkoelle ja toevua, että kaekki menis kaaokseen.Sosialistinen vallankumous jopa tiktatuuri muhii monen hurijan mielessä. Soeniki saerastu kun tuli pikkusen  parempia uutisia. Soenin mielestä se tietysti on perseestä jos meillä menee hyvin!!! Kukapa persuja äänestää jos ei oo kateellinen tae katkera.

Kyllä sen illalakin näki A-tutijon lähetyksessä kun R-L paekkasi ison herrasa reikäsiä sukkija. Aevan meinasi sääliksi käyvä akkaparkaa. Ei olleet kovin omaperäsijä ne kannanotot. Puhasta Soiniliturkijjaa.!!!!!!!!!Puhutaan ja puhutaan laskematta toimiiko homma. Pääasia on että ollaan eri mieltä kuin hallituspuolueet. Tosin ei Kepukaan niin vakuuttavalta näyttänyt. Se kumminkin hyvä että kepukaan ei enää hötkyä markan perään.

No, on mukavia aikoja eessäpäen. On niin mukavaa kattuva kun ehokkaat puhhuu paskaa vaekka itekki tietää, että ei ides toimi. Mukavaa viihettähän politiikka on. Lisäksi siellä pyörii kaiken mailmanmissejä ja muita julkkuja jokka ei tiijä yhteiskunnan toiminnasta tiituutia. Toki jos ääniä ei saa tarpeeksi ei oo mahollisuutta päästä läpi. Elämme jänniä aikoja. Pittää lopettaa kun ei oekein sytytä. Silimät luppasee ja aatos katkoo. Ensimäinen tentti tänään Maikkarilla puoli kuuvelta.
^***
Nätti syysaamu. AQrskaki kurkistelee ja on meleko tyyntä.Tarkka on 6.8. Yöllä on satanu ja voe olla että pitempiä poutia tälle syksylle on turha ootella. Puintimiehen hermoja koetellaan. -O-