tämä Vutatus. Saesi muuttaa nimesä .Vastus oesi sopiva ja kuvvaava nimi saetille. Ei jumankaota semmosta päevää ettei jotaki häekkää oo. Nykki oon koko aamupäevän herutellu että saes jottaqe pistää esille. Synnintevoksi ja kiukkuseksi on äijän saanu. Vaekka tämä vieläki on hijas, niin loppujen lopuksi postaus onnistuu.Missähän lie vika, missää muulla vastaavalla Foorumilla ei tämmöstä tökkimistä oo.

Eihän se meitä tietystikkää tämän enempää häerihe.Taas on rööri aoki ja etusormi terävänä. Mittää mahotontahan tässei oo sattunu, mitä tuolla suuressa maalimassa politiikot kaevelee lähtökuoppija itelleen, että saesivat äkäsemmät lähöt kuntavaaleihin. Joellakin on vuokrattuna oekein kaevinkone jolla yrittää kaevaa niin suuren montun että se vastustaja takkuuvarmasti siihen monttuun sykertyy. Kapulat on myös kysyttyvä tavaraa jokapuolella, niitä ilikeimmät heittelee kilipaelevan puoluveen konneiston rattaesiin, että naapurilla menisi kone jummiin ja oekija persemäki kannatuksessa Sittehän on vielä mahollisuuksia penkua puoluveen kaappeja ja roskakoreja. Riemunkilijahuksin tervehittään sulosetä korviin kuuluvaa luurankojen kalinaa.

Siinä tulleeki sitte kiire metijan pakkeille, että palijoko tekkee rahassa kunrävväötän piilossa olleita mokia tae väärinkäötöksiä, sillä ei väliä onko tappaoksesta kymmenen vuotaki. Kaekki kelepaa. Metija, varsinki paskalehet, paesuttellee juttuva ja rakentaa sille siivet ja iskevän nokan. Johan alako! Kansa kaohistellee ja lehet käärii voettuva ja altavastaava poliitikko tae puoluve on pahassa jamassa. Kaohijalla kiireellä penkotaan lissää paenolastia ja puolueelle vaalitappijo on selevä. Kaikki puoluveet on kunnostautunu loanheittäjänä. Tosin näöttää että muuan puoluve järijestää ite mokasa, mellastavat julukisuuvessa mielin määrin. Mukavaahan se o!
***
Satanu on moneen otteeseen ja sattaa varmaan lissää.+16.0 on lämpö näin iltapäivällä. Palataan aamulla jos Vuotatus suo, koskaan ei ole varmanpäälle  saanko tätäkään enää esille.-O-