kuulettaa olevan tuolla kaokoijässä. Jaappani ja Kiina meinaa äksyillä toesilleen jonku pikkusen saaren takija. Onkohan siellä puutetta järijestä vae leikilläänkö pullistelevat? Maalimantilannehan on meleko herkillä  ollaan olevinnaan häävempi kuin naapuri. Ei se tuo immeinen näö oppivan koskaa. Kovvaahan sitton tarijolla tuossa rajantakanaki, Kilipavarusteluva, uskottavaa puolustusta. Ja paskat meitä on niin pieni porukka ja vähä kättä pitempää, ettäseon otettava niin kuin ei meitä olisikkaan.Turhaa on pistää varustelluun velekarahhaa ja olla ite näläkäkuoleman partaala. Heiluttaa valakostalippuva pahassaki jamassa. Sitte jos joku höökii ja on pakko niin se on eri juttu.

Puolella ja toesella on menossa ylleinen uhuaminen. Täällä ruohonjuuressaki toenen koettaa sanansäelällä vnujertaa toesen, päästäkseen päättäjäksi - niukkuutta jopa leikkauksija jakamaan. Mistä löytyy ne rehelliset ja ittesäunohtavat ihimiset jokka täösillä kattoo yhteisön etuva, ei oman kuppikuntansa tae ittesä.
Samahan tuo on samalla vastata: No ei varmasti mistää! Jo entisaekaan sanottiin, että oma suu on lähempänä kuin kontin suu!


Monenlaesta yllättävää tapahtuu varsinki persuporukassa. Juluma vaehtu Toemiin, että jytäkkä käö. Tämä jumalanmies joutuu käänteleen takkijaan myötääsä entisiin puhheissin verraten. Parempi oes varmaan kun nakkaesi ryvettynneen takkisa joko pesukonneeseen tae peräti kierrätykseen. Kansa huomaesi että Toemilla ei ookkaa takkija. Siitä oesi arvaamattomat seoraokset näen kylymenevänä vuuenaekana. Toemilla jäätyy järki ja kuka semmosen voe ottaa uskottavasti. Paras oes Toemin jäähä sisähommiin. että pyssyy sulana.

Ennustampa ettei se tähän lopu. Persu on kiihkijä ja äökkäpäenen ku kyntöruuna.Tullee yhteenottoja kun ei oo yhteistyöperinnettä- eikä kykyä. Lisäksi tuntuu puhheet olevan muuta kuin tevot. Lerneriki on jäkättäny suosimisesta??? Yllätys, yllätys, kohta koko avustajakunta persuissa on Lernerinsukua! Mahtavaa! Joo mukava on kattuva mitä tapahtuu. Sirkus pyörii jo!
***
Sajetta on ollu koko yön ja taetaa olla lissää luvassa. Pilivista on ja Arska on piilossa. Tokihan se siellä paestelee koko ajan on vaen verhot eessä. Vae eikun etteenpäen käötävällä. Siitä se somenee! -O-