alakaa olla ilimassa pikkusen joka   puolella. Onko se syksyn vaekutusta vae jottae muuta? Siihempä saattaa joku tutkijaguru tietää vastaoksen. Vastaoshan se on vääräki vastaos. Niin se kovvuus?  No, näkkeepä tuon kun vilasee pikkusen lehtejä tae sähkösiä, aena saa infua , että jossae on pyssyt paokkunu ja kuolo noutanu sovittuva ennemmin.Päessään hillutaan aevot narikassa."Poliisit" sarija antaa hyvän näkösektorin kaopunkien yöelämään.

Ihan tavallisissa asijoessaki näkkyy asenteijen koventuminen. Esimerkiksi pressan alakuun pahema kamppanja nuorten hyväksi on saanu osakseen pelekkää pilikkaa ja mahtaeluva, varsinki piiperäjät näöttää kunnostautuneet. Ja kun vielä naiset``???? Entä sitte muut vasurit? Kun lukee lehtien kommenttipalstoja asijasta niin kauhistuu ihmisten kovuutta ja itsekkyyttä. Saa semmosen käsityksen, että kaikki huomio pitäisi kiinnittää kirjoitajaan itseensä, kun menee niin huonosti. Sossuluukulta kun kuulema tulee nirkosesti ja kalijaki maksaa niin palijo! Lukekaa ja ihimetelkää. Kyllä ehottomasti pitäisi kaikki kommentit uskaltaa pistää esiin omalla nimellä. Puskasta huutelu on mielestäni inhottavinta mitä voi ajatella.

Kyllä kai on korkea aika tehä jotaki, eikä vaan persuilla. Sitä porukkaahan nuo kommentoijat mahtaa pääasijassa olla.jotka eivät ole koskaan tyytyväisiä, Aina ovat valittamassa ja moittimassa vääristä rtakaisuista. Luulenpa että jos pitäisi essiintyä omalla nimellä niin huutelut jäisi pois tai ainakin vähenisi.Toki tiijän että moni provosoe tahallaan saahakseen aekaan  kaaosta ja sekasortoa. Seon väärä tapa hoitaa hommeleita.Repimällä syntyy vaan pelkkää kaatopaikka tavaraa.
***
Eilen tulikin sajetta moneen otteeseen. Tänään pitäisi alkaa huhaileen.Ja tottasesti  viiri on jo melkein vaakassa.JUopa hurrikaanin poekasesta puhuivat. Saa nähä. Tarkka on +6.3. Pilvetön taivas. Toivotaan että tulee hyvä päivä.-O-