Eihän se mee putkeen kun puuttuu putket ja röörit. Piuhatki meinaa olla katki ja kaapelit väärinkytketty. Ei ota homma kipinää, ei sitte millää vaekka kuinka rassaa.Oesko virta vähissä ja saappaat hukassa? Kontrolli kavonnu ja sensuurissa vae onko uniapnea tae onko ottanu liikaa? Kaekkijahan sitä sattuu ja jopa tapahtuu, aenaki jossaki. Loppaalisti aatellen seon moni työhön tarttunu, eikä pääse millään irti. Mutta lojjaalina kaverina kuulutan kaekille Affun sanoella: Ottakaa te ilo irti elämästä ja täöttäkää se ikävyyven lovi,..Mutta milla sen paekkaa kun homma  on hukassa ja lovi puuttuu, kolosta puhumatta. Tasasta, perin tasasta on ollunna kuluku, Vastaantulijoeta vähä, eikä vihtassakkaa oo pahemmin tunkosta.Oekijastaan tuo tasasuus on kovasti hyväksi ja mielenylennykseksi. Kato kun jousto puuttuu ja vaohti on meleko rajuva. Tukka olemattomassa putkessa ja kaliju kiiltäen rynnätään etteenpäen - pakki puuttuu!!
***
Oon suorittanu tutkivaa journalismija aä äkänny monija puutteita olevissa oloessa.Oon kantapään kaotta kokenu ettei kaekki on sitä miltä näöttää. Jos ei saa katsekontaktija niin pittää suorittää tutkimus kopeloimalla tai joskus jopa arvaamalla. Toki päen persettähän se tutkimus sillon mennee, eikä tutkimus tuota tulosta, mutta näenhän neon tutkimukset ylejään. Arvuutteluva han se, josta voe piirrellä monenlaesta käörää ja käppyrää, sanomatta sitte mittää oleelisti kun sitä kohetta ei löytyny, On kuitenki kansalaeskunnon kannalta hyövyllista tutkija asijoeta kantapäät hellänä ja joskus kupariseppijen avustuksella . Jostae ihimeen syystä ovat teheneet pajasa ohimolohkoon. Kalake kuuluu vaen kuparinpuutteessa ei tuotosta synny.Pitäsikkö hyökätä kuparkaoppaan tae varastaa kirkon katto. Katotaan jos saahaan katsekontakti lähheisiin kirkkoehein tae avvaesikko uuven kuparikaevoksen, vae hakisikko pullon kossuva?
***

Tutkimuksen tuoksinnassa tapahtuu monenkinlaesta tappaosta. Arvaamattomat näkökohat pistää silimään ja siinä puolisokijana sitä yrittää haamiloja käötävällä etteenpäen. Vaen pienet ropleemat ei lannista sitkijää sissijä . Silimälääkärin kaotta uusiin tutkimuksiin panssaroetuin kantapäen. Kyllä kestää ja tulokset paranee, sikäli mikäli ei satu  tulemaan lehemänhäntäevektijä tae muuta innostusta lammaottavvaa. Lammashan on kuten tunnettuva on laohkija ellääen eikä sillä oo muu kipijä kun pää! Vae ei muuta kun suurennuslasilla sihtaamaan kuinka maa makaa, vae joko on könynny seisomaan. Siitä se lähtee jos eijoo jo menossa.
''''
Syksyinen sää jälleen. Pilvijä seilaa sinne ja tänne.Tarkka on +3,2 Pakkasta ei oo ollu ainakaa tällä mäjellä. Loppuviikkohan tuntuu olevan taas märkä ja vetinen.Puimurimiehillä paine kasvaa. Puija pitäsi ja kerätä vuojen tili, mutta minkäs teet jos sää sen estää. Näellä eväellä sitä koetetaan könytä elonpolokua  - etteenpäen elävän mieli! -O-