asiata. Jos on ollunna saannillaan niin kohta pittää saaha lissää. Niinko tällä mullaki kun jämähti lottovoitoa niin kyltymätön mieli haluvaa lissää, vaekka järki sannoo etei salama sammaan puuhun iske kahta kertaa? Tosin voetto oliki sitäluokkaa että sillä vekkuloe pitempään. Jämähti 3+lisän.sehän nyrijähti oetis 1 eokon tilille.Vaen kun nyt on sijotusvaekeoksija.Se kun tämä maaliman tilanne on niin epävarma, se voe nätisti mun Voetto mennä omasta eistään jos tohelosti sen sijottaa.

Hyvä ja pehemijä peti kae sillä Voetolla on pötkötellä tuolla pankin laarissa. Siellä toesten samanlaesten kanssa on kivempaa kun jossakin gikolojen taskussa raharakkauven maksuvälineenä.Tietenki mulla voetosta pukkaa suurta huolta ja unettomija öetä, että tokko voetto-raokka saa kunnon evästä. Huolestuven luvin avviisista, että inflaatijo ruokkii eoruva. Se kummastuttaa onko se sapuska sopivaa meikäläesen aenokaeselle!

Oesko se killaotettava pankkiin ja kyseltävä eeron voentia. Oesihan se kamalaa jos se saesi ruokamyrkytyksen tae muuten jottae komplikaatijoeta. Vanahuuven heikkouteen ei Voetto kuole, siitä oon melekeen takkuu varma. Mieleen tässä pukkii, että jos tekisi niin ratikaalin siirron, että hakis eeron kottiin! Pottuva ja läskikastiketta parikertaa päevä, niin eiköhän paenoarvo ala kasvaa ja Voetto paesuu arvaamattomiin mittoihin.

Pittää katastella ja harkita seoraavaa siirtua. Pahavirtojen mukkaan jos Voeton laskee niin siinä voe käyvä, että se häepyy jäläkijä jättämättä maaliman turuille ja toreille. Tietysti uuven Voeton saalistus on mahollista muta siinä on omat vaekeotesa ja kustannuksesa. Pittääpä panna mietintämyssy päähän jos se hyvinkin valakenee tae sitte ei.
***
Kirkas kuulas syysaamu. Tarkka on+6.0. Ei kovin paljon!Se on tullu se inhokki vuuenaeka. . Kaekki kuolee jäätyy ja lakastuu. Kuuluu asijaan! Palaillaan -O-