se on lykänny aekalaella, kun tää Vuotatus oli niin pitkään poekessa. Seon kummallista jos johonki hommaan antaotuu niin sitä aevan kasvaa siihen, siitä tullee tapa. Se meikäki on ollu kohta 4vuotta Vuotatuksen vaki käöttäjänä. Melekeenpä joka aamu kun oon ollu koneen lähellä on plogi saanu osasa.Mukavata on ollu seorata avvauksien lissääntymistä ja uskollisia kävijöetä onki jo melekonen joukko!

Siksipä, näen vuosien täöttymisen merkeissä tahon muistaa lukijoetani lahjalla. Kato ku aekoenaam Pilot-kustannus teki konkurssin ja niillä oli paenettuja kirijoja jonkunverran. Tarijosivat hassuun hintaan tekijälle koko varaston joita oli muutamia kymmeniä kutakin kolmea kirjaani. Ostaa tempasin ja myyskentelin laeskasti tuttaville. Nyt en kehtaa ennää kaupitella. Ajattelin että voisin muutamia lähettää plogissani kävijöille. Kirjat ovat " Sisulla ja Sydämellä" 2Nyrkin ja hetekan välissä!!" " Pakastettu kuolema" Jos kiinnostaa ja halua kirjan omaksesi niin lähetä osoitteesi sähköpostiini niin voit saada lukemista lähiaikoina. Kuminkin pidän itselläni oikeuden ratkaista montako kirjaa lähetän. Ne postimaksut! Mainitse kirjan nimi ja osoitteesi mahdollisessa viestissäsi! Sähkäriä liikenteeseen!

Kovasti sateiselta näyttää taas taivas.+ 16.2 näyttää mittari. Tuulee etelästä, että vielä voi ulkona täyttää ristikkoa ja ottaa arskaa jos nuo pilvet poistuu. Näkkeepähän! -O-