Motkottaa Vuotatuksen meininkejä. Nyt vasta pääsi kirijotuspuolelle. Eipä se niin hoppu, mutta kun muistissa on kk. mittanen tauko, se iskee : Joko taas. Noo, nää on pienijä ympyröetä suurien rinnalla, mutta kummasti se vaen atrenaliinija pukkaa tuonne verenkiertoon. Eihän tässä mittää, uusi päevä alakamassa ja Arska hehkuttaa lämpyvään. Eiköhän taas piä rillata ihteesä ja tuntnnustella miltä kinkusta tuntuu aattoaamuna. No joo lipsahti asijattomuuksiin, vaekka enimmäkseen ollaan asijalinijalla.

Koulukkaella on taas urakka alakanu. Pienenä jo pittää alakaa opetteleen yhteiskunnan sääntöjä. Tee noen ja noen, mutta noin ei saa! Sormi pystyssä opettaja ennen neuvvo. Neuvvooko enää? Kai jonkuverran kumminkin. Moni koti vaan on unohtanut sen tärkeän roolinsa. Päävastuu lapsista kumminkin tulee olla vanhemmilla.Mutta kun perheet ovat suuressa määrin riemunkirijavija, on mukana kaekki satteenkaaren värit, riittäneekö? On lapsia sen xxx kanssa ja muutama xx kansa ja ohan se yksi x kassa ja tämän nykysen äeliskön kasaki tuo pienin. Jo vaen siinä on monta värijä tummasta vaalijaan. Kumma on malli! Luulis että tuommosella hakuammunnalla mennee halut tunteijen eelle? Ehän minä tietenkää tiijä kun ei oo kokemusta kumppaninvaehosta. Vae saa kae tuotä pikkusen ihimetellä?

Joo vaen eipä siinä hätijä mitijä, mutta lapsparat ne säälittää. Varsinki se isäpuoli on melekonen huoli.Luulen että harva uros pystyy pitämään toesen uroksen jäläkikasvua suotavana. Jos se olisi mahollista, se kae käöttäs urosleijonan konstia? Monta miestä on isäpuoli pilannu - luulisin. Mutta tää aikahan on menossa siihen suuntaan, että kaikki kahleet katkotaan. Kaikki panee kaikkija ja jos sattuu tulleen seorasta - jääny pilleri ottamatta - niin siitä vaen mestuukirves kätteen ja lihoiks! Julumaa on touhu?

**'
smiley
posottellee kirkkaalta taevaalta. Muutama poutapilivi  seilaelee johonki. Tarkka on +17.3, aeka palijo. Voe nakata vaekka helteen puolelle nuo lukemat. Harmi vaan kun kesä tuli näin myöhään. Kuuraparta kurkkii jo maisemia kun Arsks levolle käy. Yö on pitkä ja pimiä. Se alakaa syyvä miestä.Voekaatte hyvin ja tappaellaan huomenna. -O-