ja helekatin komijasti. Mällätty on raevoesasti. On eletty kuin sijat pellossa. On pantu haesemaan. Sanalla sanoen on elelty yli varojen. Ei oo muistettu, että veleka on maksettava. Eikähän se tähän lopu. Lissää makijaa huutaa kiukkuinen kansa. Joku on muka saanu enempi kuin toenen. Naapurilla mennee niin perkeleen hyvin ja minulla on niin kurijaa. Niin ja entä nuo mamut? Niille syyvetään setelirahhaa - minun selekänahalla tienattuva.Ja kesälomaki on niin lyhy ja pensa kallista. Akkaki rähisee ja muutenki on vitutus päällä jatkuvasti. Saatana - olutta pittää ... ja lotota jättipottija, loppuu köyhäely ja kittuuttaminen. Sitte naapurin pelle näkkee mistä se Esteri kusasee: Jumaliste muutan Espanijaan ja naotin kun suomalaeset työntää rahhaa milijaarti tolokulla .

Vaen katotaan. Kuhan erotaan eorosta ja koko saatanan eeuusta niin jo taevaat aokijaa ja Timo on lempijä isä Aorinkoenen joka hellijen hoevaa raskasta polokuvaan taevaltavvaa lastaan. Tämä saatanan hallitus pittää kaataa, pommija alle ja persua tilalle. Sitte se alkaaki olla kohillaan kun persuministerit antaa rahhoo, eipä tarvii ennää ees lotota. Kaekki on ilimasta, eikä kenenkää tarvitte raataa, potkii vaen pallua ja immee kalijaa.Jokkaeselle annetaan ilimaset pensat ja aoton saa vaehtaa uuteen Mersaa jos ei Tojota tyyvytä. Kuhan nuo vaalit saahaan kohilleen. Persuvaltuustot pääsee laettaan asijat kuntoon.Eipä oo  leivätöntä iltaa eikä kuura-aamuva. Se on niin lähellä, että aevanhan se huippaa. Sehän  on niin pienestä kiinni, että seon järijestelykysymys.

Minnoon suorittanu tuota tutkivaa journalismiä.Oon lukenu noehen humpuukilehtien blogeja ja kommentteja.Tuon ylläolevan kaltaisia toeveita näöttää immeisillä olevan. Eihän siinä mittää. Tuntojesa mukkaanhan se pittää äänestellä. Vae varasa tullee pittää, että sittenki elämä jatkuu entistä rattaa. Ilimasija lounaeta ei oo, eikä kalijoja.Ilimasta hyvää ei tuu kun kovan raatamisenjäläkeen. No eläkeläenen  ei pane tikkuva ristiin. Neon hyvän osan valinnu eikä sitä oteta poekee. Vae otetaanko? Aeka näöttää!
***
Vielä on kesää jäljellä. Vielä on kaoniita päivijä.      Tosin syksy kattoo nurkan takkaa kiristellen hampaitaan.Niin siinä käö kuin ennenki. Syksy voettaa ja voe poijjaat miten sitä sitte taretaan. Tarkka on+10.6 Arskaa ilimassa ja valtakunnassa kaikki OK.. -O-