se oli tuolla rajantakana kun se Pusy Rijotti joutu tiilenpäetä laskemmaan kun pikkusen irrotteli. Sehän kuulu suomeksi sanottuna olevan Pillumellakka??? Herttinenaeka!!! Se värnäke ku alakaa mellakoemaan niin seon totinen paekka tuossa tuokijossa. Seon sitte tasa-arvo saavutettu silläki tasolla. Aenahan on väetetty, että mies on mulukkusa vietävissä. Ajattellee navanalus elimillä - aevoton? No ei tuota kovin korkijaan ja syvälliseen kurssiin voe tuota mellakkataotijakkaa laettaa.

Näen naapurissa (oli ennen ratijo-ohjelma) mutta osattu on meilläki. Erräällaesta pillumellakkaa kesti 12 kamalaa vuotta. Sae pelätä kenen ravatti ny on ollu vinossa - tae virsu. Tää mellakka mahtaa olla tarttuvataoti. Raohottuuko pistoksella? Sitäpä on syrijäsen vaekija mennä kertomaan, mutta tarpeeksi kookas ruutta raohottaa innokkaemanki mellakoennin. Vielä jos on kylän suurin Kyppärrä ja notkija letku voe ruutata nurkan takkaa, näen rúuttaajan intimiteetti pyssyy salassa, kuin Annelin oekeuvenkäönnin pöytäkirijat.

Varmaan Jäätteenmäjelläki oli pillumellakka tartunta kun se tarttu härkää sarvista ja valitti sitte että sitte tuli ja tuli eikä mahtanu mittää. Pillumellakka pääsi melkoiseen kukoistukseen kepussa myös hiukan myöhemmin kun saimme nauttija toisen naispääministerin mellakoeta. Yhestä laakista tyynty seki mellakka millonka sitte seoraava. Jäämmä oottamaan.

Muisssa puoluveissa pillumellakkatartunta on päässy melekoseen vaohtiin. Varsinkin nämä demut oon aikalailla pillumellakan pyörteissä. Pääpesäke kumminki riehuu vihreissä pöksyissä. Samaten kristilliset on saanu, ihme kyllä , melekosen turpulenssin. Siinä vejetään Liikkuvat taakse ja ei ku hommiin....Samoten vasureissa pillumellakka saa melekosia pyörteitä aekaan. Onko  Paavo A. tarpeeksi tehuva ruutassa että mellakantorijunta onnistuu, Jäämme ihimettelemmään pillumellakan jäläkijäristyksijä tae uutta tulemista.

***
Puolipilivinen päevä oottaa käöttäjääsä.Meikä tässä on pikkusen pihalla, vaekka oonki sisällä. Kurkku on kipijä ja korvaa vihiloo. Ei kae se mellakka saateri`. Tarkka on+8.2 Näellä mennään sohovan nurkkaan. -O-