taasen muka henkevijä tuotoksija!!smiley Heko, voesihan tuon niinki sanua!  Täösissä sielunvoemissa (mitä ne lienee?) tässä kumminki oon asijalla. Tietystikki meleko eksyksissä tässä harhaelee, kukkaa ei sano juuta ei jaata. No ehkä itekseen hymähtää? No, ohan se jottae seki, vaen pistäppä joskus, vaekka pirruillessa, jotahi kommenttija  essiin!

Täällä erämaassa yksikseni eksyksissä kun harhaelee sitä nälissään maestelee kaekenlaesta ympäristön tarijoammaa syötäväksi kelepaavaa. Joskus löytyy makupaloja jokka maestuu suussa hyviltä, toiset saattaa olla kitkerijä jopa ällöttäviä, mutta syyvä pittää että henki pihisee.

Tokihan sitä pittää kulukija silimät tarkasti suunnattuna etualalle. Kompastua ei saa. Hete tae muu rääseikkö voe nielasta kokonaan eikä siinä ihimeempiä kerkijä katastella. Toki taaksepäenki pittää joskus oekein vartavasten silimäellä. On hyvä katella onko kuinka pahhaa jäläkijä jääny poijan taevalluksen takija.

Aenahan sitä jottae pientä löytyy. Katkennutta oksaa vaevaeskoevussta ja tellottua ötökkätä, mutta ne on ollunna tahattomia vahinkoja. Tietysti kovin yksipuolista evästä löytää asseeton mies. Suurempata riistaa on melekeempä turhaa haekaella. Siinä voe käyvvä väärin jos karhun kanssa painii lyö - se maalima unhoon jää. Tietenki karhunruokanakin täyttää tiettyjä vaatimuksija. Karhun nälän tyytyttäjän rooli ei oo yhtää vähäinen? Pääsee lööppeihin ja muistotaoluluksi valtakunnan kaapin päälle, jos semmonen vertaus sallitaan. Erijävän mielipitteen voe heittää vaekka hemmettiin. Eipä mulla täällä erämaassa oo sille käyttyä!
***

Tirskautettaan tähän loppuun kumminkin asijaakin. Sää on jokapäevästä leipää jota on järsittävä semmosena kun  se annetaan. Nyt ainakin näyttää namilta- Paikoitellen vanaha taevas näkkyy ja  mitä piliviä on on ne haaleita pumpulisia poutapiliviä. Vaen äkkijäkös se tilanne muuttuu? Tarkka on + 16.8, ei paha? Paremminki meleko mukkiinmenevä jos semmosta ilimasua voe tässä yhteyvessä käöttää?

Vae jatketaan porinoentija huomenna. Pistän tämän  sekkoelun essiin. Tiijä vaekka joku kokkee ahhaa elämyksen, että sitä se poetsu varmaanki meinaa? Seijoo vähä se! -O-