että sitä horijahtaa normaalista elämänmenosta ympäristön paeneijen takija. Seoraokset saattaa olla hyvinki siejettävijä ettei peräti ratkiriemukkaeta. Kuten jo eilisen postaoksessa ravottelin olumpijameininki sae meikässäki kuntoelukukkasen herräämään. Muistaakseni kerroin että raahautuin jo kuntsikan satulaan, härillään oli!! Eipä siinä kun polokemaan vaen.

Olin polokenu jo aenaki monta melekeetä kun alako hiki virrata oestonaan ja alako jalloessa tuntumaan kuntoelun rasittavuus. Vaen mikkäähän ei kummene jos ei kummenna. Vaekka keho työjeli korkijapaeneen alasena, niin vasta-aeneen tuotantolaetos ajattelukonneisto työskenteli korkijapaeneessa. Aevot koetti tyrkyttää ehotusta, ettei oo mittää järkijä altistaa kunnon sohovaperunaa kulutuksen kultaselle alttarille. Pyyhin hikijä!

No, jostaki aevolisäkkeestä putkahti mieleen asija jolla voesi kuntopyörän rasittavuutta helepottaa tae peräti poestaa kokonaan sen mukanaan tuoman rehkimisen ja ihtesä rääkkäämisen. Jokkaeselle on varmaan tuttu tuo sähköavusteinen polokupyörä? Sillähän rillutellaan riikyytillä niin kauan kun akussa pohtija piisaa. Siinä kohtaa pimijässä ottalohkossa syttyi valaiseva lamppu.

Helekatti! Sehän on mulla sähköstetty kuntsikka. Töpselistä virtaa Forttumija vehkeen mangneettijarruun ja näöttöön, Kuinka vallan heleppuva on istuttaa muutaman kilowatin sähkömoottori pyörittään vaohtipyörää. Eipä ennää haettaa vaekka vääntää rasituksen korkeimpaan tappiin. Kalorilaskin tykkää ja jalat! Ja kun aekani siinä suunnittelin, (oekein pyssäötin polokemasta tuon AHAA! elämyksen iskijessä) niin huomasin että laetamalla kaoko-ohojaoksen, niin voe kuntoelun hoijella aotomaattisesti sohovannurkasta, naotiskellen kuntoelun heleppoutta ja kalorianäötön hurmaavija lukuja. Ei vaaji ennään muuta kun investoennit asijan totteottamiseksi.5000kalorijjaa päevässä tekkee poijasta salskijan atleetin. Mielikuvviin karkasi kuva rantaleijonasta jonka perässä tyttäret laomana kulukee___________?

Vielä huomasin, että siitähän voes tehä sivubisneksen. Saes pieneen eläkkeeseen exraa! Hankin vaen vanahan ja miksei uuvenki dynamon jaohaan sähkyä. Forttumin kaa diiliä ja kuntoelun antama virta vaen valtakunnan verkkoon. Turhaksipa käö Olokiluovot ja muut höpölaetokset. Kuntolaetos tuottaa kunnon säähkyä, eikä mun tarvii kun sohovan nurkasta väännellä nappuloeta ja kuittaella sähkötuloja. Kuten huomaamme kuntourheilu tuottaa muutaki kuin mielihyvää.

Näyttäs tulevan aurinkoinen päivä. Keihasvinnaalija pukkaa ja saonassaki...Tarkka on +11.0 Ei kovinkaa palijo! Näellä kumminki mennään.-O-