pääsee taas toevottelleen. Viikko vilahti salamana ohitte satamisen ja ukostamisen merkeissä. Tämä alakanu viikko ei tunnu sen kummempaa luppaavan. Niin se lienee että kohtuuvella tämän kesän helteet kestää heikommallaki meiningillä. Töllöhän tuo luppaa huomattavasti viilijämpää. Lämmintä paalle sano. Voe -kele pimijä synkkä ja kylymä syksy on käsillä. Ei maha palijaen käsin mittää - ei ees kinttaen kaa! Taas on toestettava: Tyyvytään mitä saahaan.

Olympijalaesiahan toki vielä riittää. Parraat pelit on vielä tulollaan, ettei peräti mitalia vetase? Voehan se olla ettei hermo pijä, eikä askel satu, tuulet ei oo suotusat,ylikuntuvaki voe pukata ja heittokäjessä on jäökkyyttä. Kylla syyarsenaalia löytyy jos kehenosti käö. Sen muistasivat että se maahan syöksyminen on hölömyä ja ruman-näköstä. Vaekka vähälyhyvemmäsi, vaen pelleillä ei pijä. Sitä jos rähämälleen sukeltaa niin seon sitte konkoeltava ylöski ja se jos mikä on ruttaalin näköstä.

Vaen kyllä dopingi vietti riemujuhulijaan eilenillalla kun satasen lihaskasat rynnivät alta 10 sekunnin. Siinä  liitunaama jää äplistelleen tottaalisesti kun terveen päivityksen hankkinut, runnoon menemään. Ei siinä mittää, mutta aivan turhaan väitetään ettei siellä erilaesija kiellettyjä käytellä. Reilu peli ja salailut ja kiellot poekkee. Siinähän sen näkisi kellä on tykimmät aeneet.

Noo. katellaan olympijalaesija ja ännätään tulleeko aenuvaa mitalia. Päivä päivältä homma kovenee. Eppäelemättä voettamisessa on tuurillaki suuri vaekutus.. Jos on huonopäevä ei aota vaikka oesi nimeltään Bolt. Huomiseen! -O-

Jk.Yhtään osoitetta ei ole sähköpostiin kolahtanut, sen lupaamani kirjalahjan tiimoilta.14.8 on se takaraja. Siihen mennessä tulleet osoitteet saa kirjansa! S-postini osoite on tuossa oikealla!