tuo tietenki tarkottaa vituttaa, nuo roskapostit. Nytki poestin toestakymmentä ja seon meleko hijasta, varsinki kun tämä Vuojatuksen systeemi takeltellee. Panin sinne kommenttipuolelle sen haetta hässäkän. Sori vaan kommentoijille. Mutta ei jaksa lipsuttaa tyhyjän takija noeta roskija poekkee. Noo, eipä noeta oekeita kommentteja oo niin vilijalti ollu. Näen ollen haettahässäkkä vihilasee aeka harvaa.

Arskan kaverina tässä on saanu istuskella tuolla pihalla. Vaekka meikäläenen alakaa olla muutenki pihalla kuin lumiukko, mutta sitäkää ei oo tuola näkyny, Missähän äijä piileksi kesäsin.. Tuskin se pirun kavereita? Siellä jäääijätki äkkijä pehemenee. Voes kuvitella.

Monenlaesta tarinata sitton kehitelty aekojen kuluvessa.  On uskottu kuihin ja taevaesiin aorinkosta puhumatta, On tehty patsasta ja kultasta vasikkaa ja pyhhää lehemää. Kaekenkaekkijaan uskuva on pitäny muuten oot ollu paholaesen kaveri. Tae sitte oot ollu vääräuskonen ja sinut on kivitetty hengiltä. Siinäpä sitä on päässy totijammaan onko ollu hommassa pikkustakkaa tottuuven siementä.

Nythän on muotija uskuva tavaraan ja mammonaan. No kuhan johonki. Seon tietysti omassa vallassa miten elämäsä käöttää. Joka tappaoksessa uskonnot pelastaa monelta pahalta. Usko korkijampaan auttaa kestämään suuretkin rommaukset. Sehän oes meno iliman uskontoja villijä kuin apinalaomassa jos ei pahempaa? Uskonnot antaa arvoja immeisen elämään jotka puolestaan säilyttää ihmisyyttä ja toestemme sietämistä´Vae?
***
On kesä mennyt, sanovat. Pakkasilla jo pelotteli.Tarkka on +15.6 ei mpaha vielä, mutta äkkijä se muuttuu.Pilivessä on ja Esteri varmaan jo nostelee hamettaan.Sein tätä, mutta tääkin kelpaa! -O-