nuo roskapostiaotomaatit. Nuo kirijaen hässäkät jokka muka on keksitty hommaa estämään on syvltä hanurista. Lannistaa innokkaanki kommentoijan. Itekki vastakommentin rustasin niin rietas vaati kolome yritystä. Vanahat silimät ei tajua niitä sotkettuja sanoja. Nappasin varmistuksen poekkee, Jospa roskan jaksaa poestella.Eihän se vaekijaa jos konneisto pelittää, mutta toisinaan on niin hijas, että saa oottaa kauan ennen ku sivun löytää. No, ohan tuota aekaa.

Ohan se tietysti oekeus ja kohtuus että ei kaekki mee kun rasvattu. Haastetta pittää olla, se kasvattaa luonnetta ja antaa potkuva olemisseen. Tässä onki ollu melekonen vaohtipäällä. Tuotosta on ulostunu joka päevä. Toki matalalla vaatimustasolla, mutta eipä mopolla mahottomia. Kuhan häntä törryyttää hilijaa ja matalalla. Siinei pahemmin loukkaa ittejään jos sattuu tiellä esteitä. Vaohtihan se tappaa ei törmäös.

Meleko silijäähän tämä julukinen kirijottelu on ollu. Parija mollaamista lukkuunottamatta pallaote on ollu mielihyvvää tuottavaa. Näen julukisella foorumilla sitä altistaa ittesä alttiiksi haokkumisille ja ivalle. Näen ollen pittää olla paksunahka ja sisukas mieli, että kestää raskaankin haukkumisen. Vae antaa tulla lunta tuppaan ja jäetä porstuvaan.Sekä yksityiset ja julukiset kommentit on tervetulleita. Poestin sen hässäkän nyt on heleppoa taas kommentoija.
***

Outo valoilimijö kurkistaa pilivijen lomasta.Tarkka on +10.00 tuskin palijo lissäy, eilenkin korkein jä alle 15.
Jaksasi olla satamatta ees. Monena syksynä puijaan vilijoja näelläki seuvvuin, nyt näyttää aika vihreeltä. Poutaa ja lämmintä että maamieski saisi vaivoistaan palkan. Vaikka hyvinki menis saattaa jäähä palakka meleko vähhiin. Onnenkaoppaa!-O-