tämä saatanan Vuotatus. Hermo tässä palaa kun ei sen oekkuja jaksa ymmärtää. Välillä on täysillä jarrut päällä. Toesinaan nakkaa äijän pihalle. Kirijauvu uuvestaan ja oota uutta potkuva persijeen. Tänä aamuna on ollu työ ja tuska panna tekstiä näkyviin. No kae se pittää panna näehen monimutkasten sähkösten välineijen piikkiin. Luulis että ylläpitäjällä kykyjä on`Vae onko? Olipa kuinka vaan niin näellä mennään. Jospa se ajanolloon helepottaa ja pelit soettelee kuin pittääki.

Näötästää että yhä hullummaksi ne nuo sukupuolimellastajat käövät. Miksi saatanassa seon hinattu maaliman - näöttää - tärkijämmäksi asijaksi. Yhen asijan jos jotenki saa sulatettua niin jo uutta putkeen työnnetään. Kun homot tuli essiin kaapistaan ja oekein rellesivät että b-rappu se vasta namija on. Töllönki ohojelmiin järkijään ympätään uutta törkeöttä. Meitä aevopestään. Pittää suvata ja sietää. Joojoo siejetään siejetään, mutta miksi mellastaa asijoilla jokka on kovasti kahen immeisen - joskus kae usijamman - välistä meininkiä.

Mutta nyt rävväytettään kunnolla. Nyt pitäsi perreessä uroksen tyyvyttää koko sukukunta. Tämä muutama Herranterttu haluvaa että lähisukulaestenvälisen seksin kieltävät lait pitäs pistää jätesäkkiin. Eikö tuota insestijä oo tuon akan mielestä tarpeeksi. Kumma kun ei kehota petoviilistelemään. Kaekki kaksijalakaset, tikapuita tuskin lukkuun ottamatta on sallittuva panopuuta. Hullu akka! Tämmöset vielä kansanetustajina. Eikö nuo asijat oo jo tarpeeksi sekasi?

Helteetki on sitte tälle kessää pijetty. Elokuu on alakanu ja kaekki viisarit sojottaa kohti syksyä. Mahtaa kosteotta riittää kun seon tämä kesä niin ohojelmoitu.Mittarilukema on +16. puolipilivistä. Eukot ennustanneet tänne satteita, mutta sehän on meille ihan oekein. Jäämme ootteleen mitä päivä antaa vae onko pelekkää entistä haopatusta. Jää nähtäväksi. Huomiseen! -O-