Meleko yllätys ootti eilen sähköpostin muovossa, Kuten jokkaenen voe huomata niin kustantaja meinaa laajentaa kirjojeni markkinoenti aluvetta! Jestas 200milijoonaa immeistä saa mahollisuuven ostaa tae jättää ostamatta meikäläesen sepustuksija. Mukava juttu. Tiijä sitte mitä tuo merkkaa ? Luultavasti ei mittää!

Vaen voehan tuota ittijään narrata ja kuvitella ittesä suureksiki taraksi. Rinta rottinkilla saa matkustella ympäri maalimaa puhumassa elämän suurista tarkotuksista. Tankero enklantija pittää tietty opetella ja hankkija turvamiestä jopa muuan naenen. Vieraelu Valakosessatalossa Siellä kätteleen Opaman kanssa ja malijaahan sitä pittää nostaa alavariisa. Toki naapureihinki pittää tehä vieraeluja. Puttiinija raohotella, että otetaan iisisti. Kaekenlaenen saekkaaminen on perseestä. Puttiini on tietty suostuvaenen raohanommaeseen yhessä olloon kun maalimankirijaelija viisaeta puhelee. KalleKustaalle toki pittää käyvvä vetasemassa ylävemmat ja tietty kaekenlaesta riettaeluva,on ohojelmassa ikkään kuin opiksi.meikälle.

Niin ja Noppeelija tietysti tullee joka saralta. Koko potti himaan.Se olokoon päämäärä. Kyllä se kohtalo puuttu pelliin tosi rajulla tavalla. Vaekka olin jo päättäny lopettaa julukasut. Niin sen verran potkasi että alon rustaamaan uutta opusta. Tiijä vaekka vuuen kuluttua uusi mölläri näkkee päevänvalon. Takkuuseen en mee. Tilatkaa siihen asti tuossa oekealla näkyvästä valikoemasta kirijaa lukutoukan nakerrettavaksi.
***

Näyttäs tulevan taas hyvä sää. Tarkka on +15.9. Vielä se siitä nousee. Huomenna tuntu alakavan viilenemmään. Vaen mehän kestetään? Ei muuta kun huomiseen. -O-